Houd het Sysseltse bos in Ede toegankelijk!

De Gemeente Ede wil de bos - spoorwegovergang aan de Dr. Hartogsweg sluiten. Dit zou echter kunnen gebeuren voordat er een alternatief voor fietsers en voetgangers is gerealiseerd. Dit kan echt niet! Dagelijks genieten vele honderden recreatieve hardlopers, wandelaars, fietsers en hondenbezitters van het bos en maken gebruik van deze overweg.

 

Wij,

Alle recreatieve gebruikers van de spoorwegovergang aan de Dr. Hartogsweg bij het Sysseltse bos

 

constateren

dat er een ontwerpbesluit (3 mei, nr. 25139) bij de Gemeente Ede in behandeling is om de spoorwegovergang aan de Dr. Hartogsweg (Sysselt) te sluiten.

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2017-25139.html

 

dat voor het toegezegde alternatief, een LVV (Langzaam Verkeer- Viaduct) over het spoor, nu pas een ontwerpbestemmingsplan (3 mei, nr. 25096) in behandeling is en dat realisatie vermoedelijk nog lange tijd zal duren.

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2017-25096.html 

 

dat dit 2 aparte trajecten zijn met eigen tijdspaden en dat een een grote zorg bestaat dat de spoorwegovergang zal sluiten voordat het viaduct is aangelegd en in gebruik is gesteld. 

 

en verzoeken de gemeente Ede / de Gemeenteraad van Ede geen uitvoering te laten geven (en/of toestemming te geven aan ProRail) om de spoorwegovergang aan de Dr. Hartogsweg, welke toegang verschaft tot het Sysseltse bos, te sluiten voordat het alternatief, een LV-Viaduct daadwerkelijk is gerealiseerd en in gebruik genomen.

 

 

Petitie In-Actief

750 Handtekeningen
> De beheerder heeft 2 maanden niet ingelogd, de petitie is hierdoor automatisch in-actief gezet!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Marco Boersma

Stuur Een Email

Wijkvereniging de Bosschage

Stop de bouw van windmolens op land

2247 Handtekeningen

Geef pardonners eindelijk een Nederlands paspoort

1501 Handtekeningen

Fampyra moet vergoed worden in de basisverzekering

727 Handtekeningen

Tekenen Promoten