Houd het Sysseltse bos in Ede toegankelijk!

De Gemeente Ede wil de bos - spoorwegovergang aan de Dr. Hartogsweg sluiten. Dit zou echter kunnen gebeuren voordat er een alternatief voor fietsers en voetgangers is gerealiseerd. Dit kan echt niet! Dagelijks genieten vele honderden recreatieve hardlopers, wandelaars, fietsers en hondenbezitters van het bos en maken gebruik van deze overweg.

 

Wij,

Alle recreatieve gebruikers van de spoorwegovergang aan de Dr. Hartogsweg bij het Sysseltse bos

 

constateren

dat er een ontwerpbesluit (3 mei, nr. 25139) bij de Gemeente Ede in behandeling is om de spoorwegovergang aan de Dr. Hartogsweg (Sysselt) te sluiten.

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2017-25139.html

 

dat voor het toegezegde alternatief, een LVV (Langzaam Verkeer- Viaduct) over het spoor, nu pas een ontwerpbestemmingsplan (3 mei, nr. 25096) in behandeling is en dat realisatie vermoedelijk nog lange tijd zal duren.

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2017-25096.html 

 

dat dit 2 aparte trajecten zijn met eigen tijdspaden en dat een een grote zorg bestaat dat de spoorwegovergang zal sluiten voordat het viaduct is aangelegd en in gebruik is gesteld. 

 

en verzoeken de gemeente Ede / de Gemeenteraad van Ede geen uitvoering te laten geven (en/of toestemming te geven aan ProRail) om de spoorwegovergang aan de Dr. Hartogsweg, welke toegang verschaft tot het Sysseltse bos, te sluiten voordat het alternatief, een LV-Viaduct daadwerkelijk is gerealiseerd en in gebruik genomen.

 

 

Petitie gestart op 0000-00-00
U kunt deze petitie nog meer helpen!
De petities die gepromoot worden, staan bij elke petitie en meerdere pagina's duidelijk zichtbaar gepromoot (maximaal 3 petities per keer). Doordat onze website extreem drukke periodes heeft brengt u de petitie goed in beeld bij de tien duizenden bezoekers. Door het promoten kan de petitie vele extra handtekeningen krijgen.
Promotie Bestellen
veilig betalen via Mollie
Wij sturen u enkel een bevestiging, geen spam.
NIET verplicht, wij sturen indien u dit invult dit bericht aan de petitie beheerder door. Wij vermelden GEEN naam of email, wilt u dit wel delen, vermeld dit dan in het bericht!


Teken Deze Petitie!

150%
Handtekeningen: 750
Doel Handtekeningen: 500
Deze Petitie Is Gestart Door:

Marco Boersma

Stuur Een Email

Wijkvereniging de Bosschage

Tekenen Promoten