Laat me staan!

In verband met de nieuwbouwplannen voor het project 'Juliaan' aan de Juliana van Stolbergstraat in Castricum dreigen 12 gezonde monumentale populieren te worden gekapt. Gelegen aan de singel Jan van Nassaustraat, zijn het beeldbepalende bomen - dragers van de groene uitstraling van de buurt. Belangrijk in het foerageergebied voor de hier voorkomende beschermde vleermuissoorten.

 

Het kappen is volstrekt onnodig. Tijdens de herzienning van het bestemmingsplan is bepaald om de bomen te behouden. In alle noodzakelijke onderzoeken is er van uitgegaan dat de bomen blijven bestaan (bijvoorbeeld fauna en flora onderzoek).

 

Middels deze petitie willen wij jou vragen om je stem uit te brengen voor het behoud van deze prachtige bomenrij.

 

Hartelijke dank voor je steun!

Petitie gestart op 0000-00-00
U kunt deze petitie nog meer helpen!
De petities die gepromoot worden, staan bij elke petitie en meerdere pagina's duidelijk zichtbaar gepromoot (maximaal 3 petities per keer). Doordat onze website extreem drukke periodes heeft brengt u de petitie goed in beeld bij de tien duizenden bezoekers. Door het promoten kan de petitie vele extra handtekeningen krijgen.
Promotie Bestellen
veilig betalen via Mollie
Wij sturen u enkel een bevestiging, geen spam.
NIET verplicht, wij sturen indien u dit invult dit bericht aan de petitie beheerder door. Wij vermelden GEEN naam of email, wilt u dit wel delen, vermeld dit dan in het bericht!


Teken Deze Petitie!

202%
Handtekeningen: 404
Doel Handtekeningen: 200
Deze Petitie Is Gestart Door:

Marc Wolf

Stuur Een Email

Tekenen Promoten