Behoud Wijk en Schooltuin Noordhove!

Petitie behoud Wijktuin Noordhove!

 

Het is twee voor 12! Op 3 juli wordt er in de raadsvergadering besloten over de toekomst van onze Wijk en Schooltuin Noordhove. De grond is aangewezen als bouwgrond en als wij niks doen gaat dit mooie stukje in Noordhove plaats maken voor huizen of flats!

 

Teken deze petitie en laat deze unieke tuin niet verdwijnen. Kinderen van de Baanbreker, de Buut, de Touwladder en het Noordeinde tuinieren hier al twee decennia en wat ons betreft komen hier nog heel wat jaren bij. Laat de schoolkinderen niet in de steek en teken nu!

 

 

Petitie gestart op 0000-00-00
U kunt deze petitie nog meer helpen!
De petities die gepromoot worden, staan bij elke petitie en meerdere pagina's duidelijk zichtbaar gepromoot (maximaal 3 petities per keer). Doordat onze website extreem drukke periodes heeft brengt u de petitie goed in beeld bij de tien duizenden bezoekers. Door het promoten kan de petitie vele extra handtekeningen krijgen.
Promotie Bestellen
veilig betalen via Mollie
Wij sturen u enkel een bevestiging, geen spam.
NIET verplicht, wij sturen indien u dit invult dit bericht aan de petitie beheerder door. Wij vermelden GEEN naam of email, wilt u dit wel delen, vermeld dit dan in het bericht!


Teken Deze Petitie!

9%
Handtekeningen: 460
Doel Handtekeningen: 5000
Deze Petitie Is Gestart Door:

Wietske

Stuur Een Email

Tekenen Promoten