NIEUW MAAIBELEID IN DE GEMEENTE RIJSWIJK

Wij, huisdiereigenaren, dierenvrienden, dierenartsen, (para)-veterinairs en bezorgde Burgers van de gemeente Rijswijk, constateren het volgende,

 

Bijna alle openbare groenstroken in de woonwijken van de Gemeente Rijswijk worden niet op een normale manier onderhouden. Er wordt bijna niet meer gemaaid.

Ook moeten wij constateren dat de Gemeente Rijswijk niets doet aan de gevaarlijke Berenklauw die ook in de woonwijken veelvuldig aanwezig is.

 

Wij verzoeken de gemeente Rijswijk om weer een normaal maaibeleid te handhaven. Van minimaal 1x in de maand en op alle groenstroken en grasvelden die wij rijk zijn in Gemeente Rijswijk.

Ook verzoeken wij de Gemeente Rijswijk om de berenklauw te verwijderen. De metershoge berenklauwen zijn levensgevaarlijk voor mens en dier.

 

http://plantaardigheden.nl/nieuws/reuzenberenklauw.htm

Het niet maaien van het gras levert grasaren op en zijn voor honden, katten en andere dieren een gevaarlijk onkruid die onder of in de huid gaat om vervolgens door het lichaam te gaan kruipen met vervelende gevolgen die zelfs kunnen leiden tot operaties.

 

Onderteken deze petitie en deel deze zoveel mogelijk met familie, vrienden en kennissen. Wij zullen het dan gaan aanbieden bij de Gemeente Rijswijk.

 

Alvast bedankt voor jullie steun.

 

Met vriendelijke groeten.

Huisdiereigenaren, dierenvrienden, dierenartsen, (para)-veterinairs en bezorgde Burgers van de Gemeente Rijswijk,

Petitie gestart op 0000-00-00
U kunt deze petitie nog meer helpen!
De petities die gepromoot worden, staan bij elke petitie en meerdere pagina's duidelijk zichtbaar gepromoot (maximaal 3 petities per keer). Doordat onze website extreem drukke periodes heeft brengt u de petitie goed in beeld bij de tien duizenden bezoekers. Door het promoten kan de petitie vele extra handtekeningen krijgen.
Promotie Bestellen
veilig betalen via Mollie
Wij sturen u enkel een bevestiging, geen spam.
NIET verplicht, wij sturen indien u dit invult dit bericht aan de petitie beheerder door. Wij vermelden GEEN naam of email, wilt u dit wel delen, vermeld dit dan in het bericht!


Teken Deze Petitie!

1%
Handtekeningen: 29
Doel Handtekeningen: 2500
Deze Petitie Is Gestart Door:

Ton van den Berg

Stuur Een Email

Tekenen Promoten