NIEUW MAAIBELEID IN DE GEMEENTE RIJSWIJK

Wij, huisdiereigenaren, dierenvrienden, dierenartsen, (para)-veterinairs en bezorgde Burgers van de gemeente Rijswijk, constateren het volgende,

 

Bijna alle openbare groenstroken in de woonwijken van de Gemeente Rijswijk worden niet op een normale manier onderhouden. Er wordt bijna niet meer gemaaid.

Ook moeten wij constateren dat de Gemeente Rijswijk niets doet aan de gevaarlijke Berenklauw die ook in de woonwijken veelvuldig aanwezig is.

 

Wij verzoeken de gemeente Rijswijk om weer een normaal maaibeleid te handhaven. Van minimaal 1x in de maand en op alle groenstroken en grasvelden die wij rijk zijn in Gemeente Rijswijk.

Ook verzoeken wij de Gemeente Rijswijk om de berenklauw te verwijderen. De metershoge berenklauwen zijn levensgevaarlijk voor mens en dier.

 

http://plantaardigheden.nl/nieuws/reuzenberenklauw.htm

Het niet maaien van het gras levert grasaren op en zijn voor honden, katten en andere dieren een gevaarlijk onkruid die onder of in de huid gaat om vervolgens door het lichaam te gaan kruipen met vervelende gevolgen die zelfs kunnen leiden tot operaties.

 

Onderteken deze petitie en deel deze zoveel mogelijk met familie, vrienden en kennissen. Wij zullen het dan gaan aanbieden bij de Gemeente Rijswijk.

 

Alvast bedankt voor jullie steun.

 

Met vriendelijke groeten.

Huisdiereigenaren, dierenvrienden, dierenartsen, (para)-veterinairs en bezorgde Burgers van de Gemeente Rijswijk,

Deze Petitie Is Gestart Door:

Ton van den Berg

Stuur Een Email

Stop de bouw van windmolens op land

1696 Handtekeningen

14 jarige jongen is het leven uitgepest!

15737 Handtekeningen

USCKO

30332 Handtekeningen

Tekenen Promoten