Lang Leve onze Tornadomirakelworkshop

In de laatste jaren van de Koude Oorlog bleek het mogelijk om met behulp van de nalatigheid van de fabrikanten sinds 6 oktober 1981 bij Moerdijk educatieve "tornadoproeven" op vliegtuigen te houden. Hierbij kon over een toen nog discutabel gebrek aan draagkrachtdemping bij de vleugelwortel, voor mijn theoretisch patent met een mogelijke oplossing ervoor klaarheid worden verschaft. Ondanks of juist dankzij het artikel op pagina 2 van het AD op 15 januari van 1988 konden de autoriteiten deze "tornadomirakelworkshop" echter slechts met Bijlmerrampen op hoofdsteden als waanidee af blijven doen. Met deze petitie hopen we te kunnen bereiken, dat het in de Tweede Kamer eindelijk op de agenda wordt geplaatst, en het voor de autoriteiten strafbaar wordt om dit experiment zo "11-septembertragisch" te laten blijven escaleren, en hun daarentegen voor de noodzakelijke revalidatie van de bevolking in rampgebieden te laten zorgen.

Petitie gestart op 0000-00-00
U kunt deze petitie nog meer helpen!
De petities die gepromoot worden, staan bij elke petitie en meerdere pagina's duidelijk zichtbaar gepromoot (maximaal 3 petities per keer). Doordat onze website extreem drukke periodes heeft brengt u de petitie goed in beeld bij de tien duizenden bezoekers. Door het promoten kan de petitie vele extra handtekeningen krijgen.
Promotie Bestellen
veilig betalen via Mollie
Wij sturen u enkel een bevestiging, geen spam.
NIET verplicht, wij sturen indien u dit invult dit bericht aan de petitie beheerder door. Wij vermelden GEEN naam of email, wilt u dit wel delen, vermeld dit dan in het bericht!


Teken Deze Petitie!

0%
Handtekeningen: 2
Doel Handtekeningen: 50000
Deze Petitie Is Gestart Door:

Maurits Ch. van Holtz

Stuur Een Email

Tornadomirakel

Tekenen Promoten