Help ons

Beste mensen mag ik AUB jullie aandacht.

 

Door omstandigheden heeft mijn oom enkele keren vast gezeten. En omdat hij geen nl paspoort heeft wordt hij het land uitgezet, hij woont vanaf zijn 4e al in NL en heeft enkele familielid in marokko. Niemand ook geen ouders meer al zijn vrienden en familieleden zijn hier in NL. Het is onmenselijk om een mens uit te zetten zonder inkomen daar zonder woning en zonder familieleden. Wij vragen jullie om hulp om een petitie te tekenen zodat hij met jullie hulp hier in NL kan blijven bij zijn familie.

 

P.s. voordat iemand kritiek of bedenkingen denk AUB aan jou eigen familie.

Alvast bedankt voor de moeite. 

Petitie gestart op 2017-08-11
U kunt deze petitie nog meer helpen!
De petities die gepromoot worden, staan bij elke petitie en meerdere pagina's duidelijk zichtbaar gepromoot (maximaal 3 petities per keer). Doordat onze website extreem drukke periodes heeft brengt u de petitie goed in beeld bij de tien duizenden bezoekers. Door het promoten kan de petitie vele extra handtekeningen krijgen.
Promotie Bestellen
veilig betalen via Mollie
Wij sturen u enkel een bevestiging, geen spam.
NIET verplicht, wij sturen indien u dit invult dit bericht aan de petitie beheerder door. Wij vermelden GEEN naam of email, wilt u dit wel delen, vermeld dit dan in het bericht!


Teken Deze Petitie!

16%
Handtekeningen: 324
Doel Handtekeningen: 2000
Deze Petitie Is Gestart Door:

Ayoub

Stuur Een Email

Tekenen Promoten