Buslijn 101 Purmerend

Hierbij wil ik u mededelen dat wij: Riek Buhl en Annie Brouwer een handtekeningen aktie zijn begonnen. De aktie gaat over het volgende : Bus 101 moet zeker op zondag rijden, want wie op bezoek in het ziekenhuis wil die komt er niet omdat bus 101 niet rijd. Moet u naar de dokterspost heeft U een probleem bus 101 rijdt niet op zondag. Wilt u naar het Centrum voor de koopzondag heeft u weer een probleem bus 101 rijdt niet. U moet dan via Ilpendam reizen om vervolgens in het centrum van Purmerend te komen. Wilt u s'avonds naar de Purmaryn is er weer een probleem. U kunt niet terug want bus 101 rijdt maar tot 21.00 uur. U komt wel thuis, maar dan moet u via Ilpendam. Wij zetten ons dus in om bus 101 op zondag en op andere dagen later dan 21.00 te laten rijden. Dit probleem speelt bij heel veel mensen. Dit blijkt uit de handtekeningen die wij hebben opgehaald. Inmiddels is de stand daarvan ruim 400. De bereikbaarheid Purmer Zuid en de Gors is dus echt waardeloos. Kom op mensen like deze aktie. Purmerend is een stad waar is in hemelsnaam de stadsbus? . ? ? . Waar heel veel burgers baat bij hebben. Ik hoop dat als jullie het met ons eens zijn het bericht te willen liken, dan kunnen wij dit tergelijkertijd met de handtekeningen overhandiging laten zien op het stadhuis in Purmerend. Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet Riek en Annie. 

Petitie gestart op 2017-08-12
U kunt deze petitie nog meer helpen!
De petities die gepromoot worden, staan bij elke petitie en meerdere pagina's duidelijk zichtbaar gepromoot (maximaal 3 petities per keer). Doordat onze website extreem drukke periodes heeft brengt u de petitie goed in beeld bij de tien duizenden bezoekers. Door het promoten kan de petitie vele extra handtekeningen krijgen.
Promotie Bestellen
veilig betalen via Mollie
Wij sturen u enkel een bevestiging, geen spam.
NIET verplicht, wij sturen indien u dit invult dit bericht aan de petitie beheerder door. Wij vermelden GEEN naam of email, wilt u dit wel delen, vermeld dit dan in het bericht!


Teken Deze Petitie!

8%
Handtekeningen: 119
Doel Handtekeningen: 1500
Deze Petitie Is Gestart Door:

Annie

Stuur Een Email

Tekenen Promoten