Stop de verhuizing!!!

Beste studenten van CE, BKM en HRM,

 

LAAT VAN JE HOREN EN TEKEN DE PETITIE TEGEN DE VERHUIZING NAAR FRAIJLEMABORG!

 

Een aantal jaar geleden zijn we met de studies Bedrijfskunde MER, Commerciële Economie en Human Resource Management verhuisd naar het Wibauthuis. Een bruisende plek met een leuke, gezellige sfeer, waar je een echt ‘campusgevoel' krijgt en je je tevens dichtbij het centrum bevindt. Het Wibauthuis is de afgelopen jaren ons "thuis" geworden. Dit komt niet alleen door de faciliteiten als de supermarkt, de sportschool, de vele studeer plaatsen waar je op kunt terugvallen in de verschillende HvA-gebouwen, maar ook door onze eigen echte stamkroeg Cafe Fest. Tevens zien wij de mengeling van verschillende studies en faculteiten als meerwaarde voor de verbreding van het professionele netwerk als young professional op de arbeidsmarkt.

Het College van Bestuur van de HvA heeft besloten om CE, BKM en HRM te verhuizen naar de HvA locatie Fraijlemaborg in Amsterdam Zuid-Oost. Een plek die naar ons idee niet voldoet aan de bovengenoemde factoren.

Studievereniging Nostro, MarCo en HaReM zijn tegen de verhuizing. De locatie Wibauthuis heeft ons enorm helpen groeien als verenigingen en gezorgd voor continuïteit en verbinding tussen studenten onderling.

 

LAAT VAN JE HOREN EN TEKEN DE PETITIE TEGEN DE VERHUIZING!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur van

SV Nostro, SV MarCo & SV HaReM

Deze Petitie Is Gestart Door:

Anne-Lotte van Caspel

Stuur Een Email

SV Nostro, SV MarCo en SV HaReM

Fampyra moet vergoed worden in de basisverzekering

727 Handtekeningen

Stop de bouw van windmolens op land

2247 Handtekeningen

Geef pardonners eindelijk een Nederlands paspoort

1501 Handtekeningen

Tekenen Promoten