Geef Hansje terug aan zijn Moeder...

Hierbij een beknopte versie van het verhaal van Irme en hansje. Irme is gescheiden van haar man. Man mishandeld kind. Man wil perse omgangsregeling met kind. Dit mag en kan echter alleen gebeuren als de man onder toezicht in een omgangshuis zijn kind ziet. Moeder brengt kind nadat het een dag heeft gehuild nacht heeft overgeslagen en compleet overstuur is naar het omgangshuis. Op de video is te zien dat het kind doodsbang is voor zijn vader en hem niet wil zien. Doordat de medewerkers van het omgangshuis geen verantwoording nemen om het kind binnen bij zijn vader te krijgen moet de moeder Irme alles zelf doen om het kind naar binnen te krijgen. Hierdoor word moeder Irme afgeschilderd als onverantwoordelijk met als gevolg dat vandaag op 11-06-2014 hansje compleet is weggerukt bij zijn moeder. Jeugdzorg faalt. Wederom. Contact met SBS 6 Nederland is gezocht om dit schrijnende verhaal in de media te krijgen. Zelf geeft SBS 6 aan achter de schermen al hard te werken aan een berichtgeving over de falende jeugdzorg in dit land aangezien zij hier overstelpt worden met klachten. Kind Hans is nu op onbekende locatie. Moeder is kapot van het huilen. Mensen alsjeblieft. Deel en like deze pagina zodat Hans hopelijk snel terug kan naar zijn moeder. En Hans weer rust heeft.

Wie

Iedereen

Constatering

Dat jeugdzorg onterecht kinderen uit hun vertrouwde omgeving weghalen. Als je nu kijkt naar bovenstaand verhaal moeder Irme en zoontje Hans. Zijn er nog veel meer ouders en kinderen die dit overkomen. DIT MOET STOPPEN. Kijk naar deze 2 filmpjes. https://www.youtube.com/watch?v=MaGMwEKYejs&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=N-0-flPt6Ls&feature=youtu.be Kind word genegeerd. Je hart breekt. Kind geeft aan dat hij niet wil.

Doel

In deze petitie vechten we er met zijn allen voor om Hansje terug te krijgen bij zijn moeder.

Petitie gestart op 0000-00-00
U kunt deze petitie nog meer helpen!
De petities die gepromoot worden, staan bij elke petitie en meerdere pagina's duidelijk zichtbaar gepromoot (maximaal 3 petities per keer). Doordat onze website extreem drukke periodes heeft brengt u de petitie goed in beeld bij de tien duizenden bezoekers. Door het promoten kan de petitie vele extra handtekeningen krijgen.
Promotie Bestellen
veilig betalen via Mollie
Wij sturen u enkel een bevestiging, geen spam.
NIET verplicht, wij sturen indien u dit invult dit bericht aan de petitie beheerder door. Wij vermelden GEEN naam of email, wilt u dit wel delen, vermeld dit dan in het bericht!


Petitie In-Actief

5910 Handtekeningen
> De beheerder heeft 2 maanden niet ingelogd, de petitie is hierdoor automatisch in-actief gezet!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Stuur Een Email

Maatregelen om een einde te maken aan stalbranden

4159 Handtekeningen

Hulp voor pluimveehouders ivm fipronil.

4253 Handtekeningen

Behoudt kerkplein Lekkerkerk

51 Handtekeningen

Tekenen Promoten