Behoud Onmisbare Expertise bij EA2030

Wilma Oosthoek, een onmisbare schakel in ons team, staat op het punt haar contract te verliezen per 30 juni. Dit is een onbegrijpelijk besluit gezien haar enorme bijdrage aan Erasmusarts2030 en haar diepgaande kennis van ons curriculum. Haar vertrek zou een grote klap betekenen voor de kwaliteit en continuïteit van onze opleiding geneeskunde.

Wilma's toewijding en deskundigheid zijn cruciaal gebleken voor de ontwikkeling en verbetering van ons programma. Zij is een van de weinigen die een allesomvattend begrip heeft van het gehele curriculum, en haar aanwezigheid is essentieel in deze kritieke fase van de curriculumontwikkeling.

Lees verder onder de advertentie

Wij roepen iedereen op om deze petitie te steunen. Het is van groot belang dat we talentvolle en toegewijde medewerkers behouden die een positieve impact hebben op onze opleiding en toekomstige artsen.

Teken deze petitie om te laten zien dat we Wilma's expertise niet kunnen missen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat talentvolle medewerkers de erkenning en kansen krijgen die ze verdienen.

Teken de petitie en steun Wilma!

Petitie beëindigd

51 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Marijn Rigter

Stuur Een Email

Nieuwe speel tuin Lijsterbeslaan

101 Handtekeningen

Red Kinderboerderij de Waalrakkers

1315 Handtekeningen

Steunbetuiging voor dansgezelschap de Stilte

2734 Handtekeningen

Tekenen Promoten