Waaggebouw op oude Rabobank plek in krimpen ad lek

“WAAG HET NIET” is een initiatief door en voor bewoners van ons dorp Krimpen aan de Lek.

 

De beoogde locatie van wooncomplex De Waag is (volgens een oud Stedenbouwkundig ontwerp 2008) niet meer van deze tijd. Door de veranderende functies van diverse gebouwen dient de Waag op een andere locatie te worden gebouwd dan voorzien. Ook de veiligheid mbt overzicht van verkeer en drukte ervan spelen een zeer belangrijke rol.

 

Bewoners, winkeliers, ondernemers, verenigingen en Het Cultuurhuis hebben zich verenigd in de projectgroep “WAAG HET NIET”.

Middels een constructief overleg van belanghebbende  met Gemeente Krimpenerwaard zit er langzaam beweging in maar we hebben u als inwoner echt nodig om dit te verwezenlijken. U wilt toch ook niet dat een ons mooie centrum  verschuilt achter een woongebouw en dat het Winkelcentrum in tweeën wordt gedeeld?

 

Voor meer informatie kijk ook gerust op onze website http://www.waaghetniet.nl

 

Petitie gestart op 0000-00-00
U kunt deze petitie nog meer helpen!
De petities die gepromoot worden, staan bij elke petitie en meerdere pagina's duidelijk zichtbaar gepromoot (maximaal 3 petities per keer). Doordat onze website extreem drukke periodes heeft brengt u de petitie goed in beeld bij de tien duizenden bezoekers. Door het promoten kan de petitie vele extra handtekeningen krijgen.
Promotie Bestellen
veilig betalen via Mollie
Wij sturen u enkel een bevestiging, geen spam.
NIET verplicht, wij sturen indien u dit invult dit bericht aan de petitie beheerder door. Wij vermelden GEEN naam of email, wilt u dit wel delen, vermeld dit dan in het bericht!


Teken Deze Petitie!

6%
Handtekeningen: 110
Doel Handtekeningen: 2000
Deze Petitie Is Gestart Door:

Therry Klapwijk

Stuur Een Email

Waag Het NIET

Tekenen Promoten