Warmere winterregeling voor daklozen

Het wordt winters en koud, het aantal daklozen is in ons land sinds 2009 met 74% gestegen en de nachtopvang is in Nederland niet voor iedereen toegankelijk.

Flinke groepen mensen die: in de war zijn en geen hulp zoeken, ZZP-ers die over de rand gaan, mensen die niet mee willen (of kunnen!) werken aan “hun traject”, arbeidsmigranten die beduveld zijn en ook jongeren die de drempel naar hulp niet over komen.

Ik teken voor een warmere winterregeling, een permanent aanbod van bed bad brood, voor alle daklozen.
Bij een bepaalde temperatuur opent de winteropvang haar deuren en kunnen zij er terecht. Zodra het kwik stijgt, sluit ze weer. Een doorlopende winterregeling is humaner dan een temperatuur-gebonden regeling. Sterker nog, mensen hebben het hele jaar door recht op opvang!

Ze hebben recht op een basis, van waaruit ze hun leven weer op de rails kunnen krijgen, eventueel met hulp en ondersteuning.

Petitie gestart op 0000-00-00
U kunt deze petitie nog meer helpen!
De petities die gepromoot worden, staan bij elke petitie en meerdere pagina's duidelijk zichtbaar gepromoot (maximaal 3 petities per keer). Doordat onze website extreem drukke periodes heeft brengt u de petitie goed in beeld bij de tien duizenden bezoekers. Door het promoten kan de petitie vele extra handtekeningen krijgen.
Promotie Bestellen
veilig betalen via Mollie
Wij sturen u enkel een bevestiging, geen spam.
NIET verplicht, wij sturen indien u dit invult dit bericht aan de petitie beheerder door. Wij vermelden GEEN naam of email, wilt u dit wel delen, vermeld dit dan in het bericht!


Petitie In-Actief

366 Handtekeningen
> De beheerder heeft deze petitie in-actief gezet!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Elly Burgering

Stuur Een Email

stichting Straat Consulaat

Maatregelen om een einde te maken aan stalbranden

4159 Handtekeningen

Behoudt kerkplein Lekkerkerk

51 Handtekeningen

Hulp voor pluimveehouders ivm fipronil.

4253 Handtekeningen

Tekenen Promoten