Disclaimer Petitie Ondertekenaar

Deze disclaimer is van toepassing op www.Petitie24.nl. En is als laatst gewijzigd op 10-11-2016.

Petitie24.nl - Algemene Belangrijke Informatie
Onze website is enkel een hulpmiddel voor consumenten en/of bedrijven om gratis een online petitie te maken. Dit houd dus in dat wij niet zelf de petities starten. Deze worden door derden aangemaakt. Deze "petitie beheerders" krijgen dus inzicht in de gegevens die u invult, de beheerders van Petitie24.nl doen niks met uw gegevens, wij geven deze alleen aan de petitie beheerder. Dit houd dus ook in dat de petitie beheerder verantwoordelijk is voor de overdracht van de petitie inclusief de ondertekenaars aan bijvoorbeeld de gemeente.

Gegevens Petitie Beheerder
De beheerder kan zelf een naam en/of bedrijf invullen, wij kunnen dit niet controleren of dit naar waarheid ingevuld is. Wij geven geen enkele garantie dat de naam of het bedrijf dat er vermeld staat echt de petitie gemaakt heeft. Vul alleen petities in waar u vertrouwen in heeft.

Gegevens Verwerking
De petitie beheerder kan de door u ingegeven gegevens, op uw email adress na inzien. Volgens deze disclaimer mag de beheerder deze gegevens alleen gebruiken voor het aanbieden van de petitie. Echter zijn wij bij overschrijden van de disclaimer op geen enkele manier aansprakelijk voor wat de beheerder uitvoert met de gegevens. Wij zullen bij misbruik de toegang blokkeren en hier melding van maken.

Aansprakelijkheid
Petitie24.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor wat de petitie beheerder uitvoert. Bij mogelijke overtreding van regels blokkeren wij de toegang en doen wij hier melding van. Bij een aangifte of een rechtshebbende overheidinstantie geven wij de gegevens van de beheerder vrij (ip adres en geverifeerd email address). Wij zijn puur het platform, die u met de petitie beheerder in contact brengt (ondertekenen).Disclaimer/voorwaarden Petitie Beheerder

Deze disclaimer is van toepassing voor de beheerders. En is als laatst gewijzigd op 09-12-2018.

NAW Gegevens verwerking
Alle gegevens zoals naam, adres, woonplaats en geboortedatum worden opgeslagen op onze server, wij hechten veel waarde aan uw privacy en verkopen/delen deze gegevens nooit. De petitie starter kan alle gegevens opvragen, en mag dit enkel gebruiken om het document uit te printen en in te dienen bij de desbetreffende instantie. U mag deze gegevens niet opslaan, delen, verkopen, online plaatsen of op welk manier anders verwerken dan eenmalig uitprinten en bij de desbetreffende instantie indienen. Alle consequenties die voort vloeien uit anders handelen dan toegestaan door u, wordt op u verhaald. Bij overtreding zal aangifte gedaan worden en de benodigde gegevens hierbij opgegeven worden van de petitie beheerder.

Auteursrechten
Op afbeeldingen en/of teksten beruchten auteursrechten, u mag enkel teksten/afbeeldingen gebruiken waarvoor u toestemming heeft of de rechten bezit. Boetes of aanklachten wegens overtreding hiervan zullen direct aan de petitie beheerder doorgestuurd worden.

Auteursrecht petitie tekst & afbeelding
Bij het maken van een petitie sta je de auteursrechten van de tekst en afbeelding af aan petitie24.nl.

Aansprakelijkheid data/diensten
Petitie24.nl is niet aansprakelijk voor het feit dat de data niet meer inzichtelijk is wanneer de (gratis) dienst om wat voor reden dan ook offline, verwijderd of beƫindigd is. De petitie maker sluit elke vorm van financiele schade om deze reden uit en ontziet zichzelf van mogelijk rechtgang. Kwaliteitsnormen
Petitie24.nl mag ten alle tijde een petitie blokkeren, verwijderen of aanpassen (zonder tegenbericht) om de kwaliteit van de website te waarborgen.

Notice and take down

Petitie24.nl heeft vooral user-generated content, dit betekend dat de gebruikers zelf teksten en/of afbeeldingen kunnnen plaatsen. Wij controleren deze teksten en/of afbeeldingen niet. Wij respecteren auteursrecht en zullen bij een notice and take down melding ook spoedig actie ondernemen. Is je auteursrecht geschonden? Mail ons dan dan de url van de pagina, bewijs auteursrecht en wat er inbreuk maakt op info[at]webdiensten24[punt]nl, wij helpen je graag.