Disclaimer/Voorwaarden Petitie24

Deze disclaimer is van toepassing voor de beheerders. En is als laatst gewijzigd op 16-05-2021.

Petitie24.nl - Algemene Belangrijke Informatie
Onze website is enkel een hulpmiddel voor consumenten en/of bedrijven om gratis een online petitie te maken. Dit houdt dus in dat wij zelf de petities niet starten, deze worden door derden aangemaakt. Deze 'beheerders' krijgen dus inzicht in de gegevens die u invult, de eigenaar van Petitie24.nl doet niks met uw gegevens (wij geven deze alleen aan de petitie beheerder). De beheerder is altijd verantwoordelijk voor de overdracht van de petitie inclusief de ondertekenaars aan bijvoorbeeld de gemeente.

NAW Gegevens verwerking
Alle gegevens zoals naam, adres, woonplaats en geboortedatum worden opgeslagen op onze server. Wij hechten veel waarde aan uw privacy en verkopen/delen deze gegevens nooit. De petitie starter kan alle gegevens opvragen, en mag dit enkel gebruiken om het document uit te printen en in te dienen bij de desbetreffende instantie. U mag deze gegevens niet opslaan, delen, verkopen, online plaatsen of op een andere manier verwerken dan eenmalig uitprinten en bij de desbetreffende instantie indienen. Alle consequenties die voortvloeien uit anders handelen dan toegestaan door u, wordt op u verhaald. Bij overtreding zal aangifte gedaan worden en de benodigde gegevens hierbij opgegeven worden van de petitie beheerder.

Auteursrechten
Op afbeeldingen en/of teksten is het auteursrecht van toepassing. U mag enkel teksten/afbeeldingen gebruiken waarvoor u toestemming heeft of de rechten bezit. Boetes of aanklachten wegens overtreding hiervan zullen direct aan de petitie beheerder doorgestuurd worden.

Auteursrecht petitie tekst & afbeelding
Bij het maken van een petitie sta je de auteursrechten van de tekst en afbeelding af aan petitie24.nl.

Aansprakelijkheid data/diensten
Petitie24.nl is niet aansprakelijk voor het feit dat de data niet meer inzichtelijk is wanneer de (gratis) dienst om wat voor reden dan ook offline, verwijderd of beindigd is. De petitie maker sluit elke vorm van financiele schade om deze reden uit.

Kwaliteitsnormen
Petitie24.nl mag altijd een petitie blokkeren, verwijderen of aanpassen (zonder tegenbericht) om de kwaliteit van de website te waarborgen.

Notice and take down

Petitie24.nl heeft vooral user-generated content, dit betekent dat de gebruikers zelf teksten en/of afbeeldingen kunnnen plaatsen. Wij controleren deze teksten en/of afbeeldingen niet. Wij respecteren auteursrecht en zullen bij een notice and take down melding ook spoedig actie ondernemen. Is uw auteursrecht geschonden? Mail ons dan de url van de pagina, het bewijs van uw auteursrecht en wat er inbreuk maakt naar email@petitie24.nl, wij helpen u graag.