Petitie Maken


Tip: schrijf een korte maar krachtige titel die duidelijk aangeeft waar u voor of tegen bent. Dat werkt het beste bij petities!
max. 50 karakters


Tip: Petities met een echte naam (voornaam bijvoorbeeld) wordt meer getekend.
Ik heb de privacy policy en de algemene voorwaarden volledig gelezen en begrepen en ben hiermee akkoord.

Online Petitie Maken

Wilt u een online petitie maken of een handtekeningenactie starten? Dan bent u bij ons op de juiste plaats. Binnen enkele minuten maakt u gratis een petitie aan. Na het maken van de petitie krijgt u een unieke link en pagina op onze website waar mensen de petitie kunnen lezen en veilig kunnen ondertekenen. Alle handtekeningen en andere gegevens kunt u vinden in het beheer paneel van de petitie.

De voordelen van petitie24.nl

Petitie24.nl loopt met meerdere technieken voorop de rest. Wij voorkomen neppe/ongeldige handtekeningen op verschillende manieren. Bezoekers (zoals de media bijvoorbeeld) kunnen contact met u opnemen, echter blijft uw email altijd geheim. Een petitie maken is bij ons minuten werk, volledig kosteloos, veilig en simpel in gebruik voor zowel beheerders als de ondertekenaars.

Handtekeningen op papier overhandigen?

Heeft u uw doel behaald en wilt u de handtekeningen overhandigen aan de organisatie waarvoor u de petitie aangemaakt heeft? U kunt in de beheeromgeving alle handtekeningen direct uitprinten. Hier staan alle benodigde gegevens op, zodat de organisatie dit eventueel ook kan controleren.

Petitie gemaakt! En nu?

Petitie gemaakt? Dan wilt u deze natuurlijk ook online gaan verspreiden om handtekeningen te verzamelen. Het is zeer belangrijk dat u deze zelf bekend maakt aan bijvoorbeeld de media en op social media. Wij vermelden uw online petitie natuurlijk op onze website en in sommige gevallen op onze social media kanalen. Op de unieke pagina voor uw petitie kan de bezoeker de petitie omschrijving lezen en binnen enkele seconden is deze veilig online te ondertekenen. U hoeft dus niks op papier te doen, alles gaat digitaal. Dat geeft u meer tijd om de petitie goed te promoten!