Referendum tegen nieuw OV-netwerk Amsterdam

NOTE: Uw email wordt gevraagd puur zodat men niet twee keer een handtekening kan zetten. Wij als organisatie en ook petitie24.nl hebben geen inzagen in de emailadressen. Alle andere gegevens zullen wij met respect behandelen en niet delen aan derden.

 

Lees verder onder de advertentie

Wij vinden dat het OV-netwerk (GVB) en de gemeente Amsterdam zich niet meer bekommeren om de burgers van Amsterdam. Met de NZ-lijn straks als nieuwe ruggengraat, worden er drastisch veel lijnen veranderd. Dit heeft gigantische gevolgen voor iedereen in Amsterdam. Zo verdwijnen tramlijnen (9 niet meer naar Centraal, 10, 14 in west, 16. Ook zullen er geen bussen meer rijden vanuit Amsterdam Noord naar Centraal. Naast dit wordt er verwacht dat iedereen meer moet overstappen, en dan vooral altijd op de NZ-lijn. Hierbij is niet gedacht aan ouderen, moeders met kinderen en mensen slecht ter been. Ook eindigen straks lijnen op een vreemde plek om maar te noemen lijn 5 Amstelveen Naar Centraal, eindigt straks in Westerpark.

al met al vinden wij dat de risico's van het nieuwe OV-stelsel niet goed zijn uitgedacht (oa wat als de NZ-lijn opeens plat komt te liggen door een storing, dan kan niemand nergens meer heen) ook focust het GVB zich op waar de meeste instappers zijn (Leidseplein en Museumplein) wat niet Amsterdammers zijn, maar toeristen. Toeristen zijn geld voor de gemeente en het GVB. Daarnaast worden steeds meer haltes geschrapt en hebben sommige wijken in A'dam helemaal geen OV meer. Ook historische waarde (tram 9, 100 jaar oud, met vele historische herinneringen. Daarom een referendum tegen het nieuwe OV-stelsel! Het OV is van en voor de Amsterdammer. Zeg Nee tegen het nieuwe OV!

Voor meer info en/of wilt u ons volgen: check onze Facebook pagina met alle weetjes en laatste nieuwtjes:

Referendum - Nee tegen het nieuwe OV

Petitie beëindigd

635 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Timo

Stuur Een Email

Dierenopvang in Rotterdam moet terug!

1559 Handtekeningen

Wij eisen een eerlijk proces voor baco

40209 Handtekeningen

STOP DE WANTOESTANDEN, VERSPILLING & ARROGANTIE!

485 Handtekeningen

Tekenen Promoten