NIEUW MAAIBELEID IN DE GEMEENTE RIJSWIJK

Wij, huisdiereigenaren, dierenvrienden, dierenartsen, (para)-veterinairs en bezorgde Burgers van de gemeente Rijswijk, constateren het volgende,

 

Lees verder onder de advertentie

Bijna alle openbare groenstroken in de woonwijken van de Gemeente Rijswijk worden niet op een normale manier onderhouden. Er wordt bijna niet meer gemaaid.

Ook moeten wij constateren dat de Gemeente Rijswijk niets doet aan de gevaarlijke Berenklauw die ook in de woonwijken veelvuldig aanwezig is.

 

Wij verzoeken de gemeente Rijswijk om weer een normaal maaibeleid te handhaven. Van minimaal 1x in de maand en op alle groenstroken en grasvelden die wij rijk zijn in Gemeente Rijswijk.

Ook verzoeken wij de Gemeente Rijswijk om de berenklauw te verwijderen. De metershoge berenklauwen zijn levensgevaarlijk voor mens en dier.

 

http://plantaardigheden.nl/nieuws/reuzenberenklauw.htm

Het niet maaien van het gras levert grasaren op en zijn voor honden, katten en andere dieren een gevaarlijk onkruid die onder of in de huid gaat om vervolgens door het lichaam te gaan kruipen met vervelende gevolgen die zelfs kunnen leiden tot operaties.

 

Onderteken deze petitie en deel deze zoveel mogelijk met familie, vrienden en kennissen. Wij zullen het dan gaan aanbieden bij de Gemeente Rijswijk.

 

Alvast bedankt voor jullie steun.

 

Met vriendelijke groeten.

Huisdiereigenaren, dierenvrienden, dierenartsen, (para)-veterinairs en bezorgde Burgers van de Gemeente Rijswijk,

Petitie beëindigd

29 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Ton van den Berg

Stuur Een Email

Dierenopvang in Rotterdam moet terug!

1559 Handtekeningen

Wij eisen een eerlijk proces voor baco

40209 Handtekeningen

STOP DE WANTOESTANDEN, VERSPILLING & ARROGANTIE!

485 Handtekeningen

Tekenen Promoten