Jevemhba wilt blijven bouwen

Wij van Jevemhba kunnen niet meer terecht op de KVW wei in Mheer en zijn dringend op zoek naar een nieuwe locatie. Het is ons opgevallen dat het oude voetbalveld in Banholt nog altijd geen nieuwe bestemming heeft. Afgelopen zomer hebben wij goed gebruik kunnen en mogen maken van dit terrein. Wij van Jevemhba, de kinderen, de ouders van de kinderen en de omwonenden is dit goed bevallen. Wij hebben een week kunnen organiseren waar de kinderen veel plezier hebben gehad en hierover hebben wij veel positieve reacties mogen ontvangen. Dank hiervoor. Dit heeft ons gemotiveerd om verdere stappen te ondernemen.


Wij willen middels deze petitie ervoor zorgen dat Jevemhba ook de komende jaren kan blijven bouwen en dat het oude voetbalveld een nieuw leven krijgt.
Het voetbalveld is een ideale plek voor een organisatie als Jevemhba. Ons doel is om meerdere activiteiten te gaan organiseren in de toekomst, zoals een sport-en-spel dag, knutseldagen, filmavonden, discoavonden, uitstapjes en noem maar op. Wij willen ons niet alleen meer blijven beperken tot de doelgroep kinderen van 4 t/m 12 jaar. (dit blijft wel ons hoofddoel) Wij vinden het namelijk ook belangrijk dat de leeftijd van 12 t/m 17 jaar en 18 jaar en ouder activiteiten kunnen doen. Dit willen we gaan doen door maandelijks een leuke activiteit te organiseren waar de jeugd kan samenkomen. De kinderen van de basisschool blijven onze hoofddoel en we willen en zullen er alles aan doen om in de toekomst geweldige activiteiten te kunnen blijven organiseren.

Lees verder onder de advertentie


Steun ons zodat wij deze plannen kunnen gaan realiseren.


Alvast ontzettend bedankt namens alle kinderen, jeugd en leiding van Jevemhba

Petitie In-Actief

(tijdelijke) ban van de beheerder
> Deze petitie voldoet (nog) niet aan onze voorwaarden die wij stellen of de petitie beheerder heeft niet correcte gegevens ingevuld tijdens het maken van deze petitie.
Deze Petitie Is Gestart Door:

Jevemhba

Stuur Een Email

Jeugd vereniging Mheer Banholt

STOP DE WANTOESTANDEN, VERSPILLING & ARROGANTIE!

485 Handtekeningen

Dierenopvang in Rotterdam moet terug!

1559 Handtekeningen

Wij eisen een eerlijk proces voor baco

40209 Handtekeningen

Tekenen Promoten