Langer verjaringstermijn letselschade bij N.A.H.

Veel jonge kinderen lopen op jonge leeftijd Niet Aangeboren Hersenletsel op, ofwel N.A.H.

 

Lees verder onder de advertentie

Het letsel doet men op tijdens een ongeval in het verkeer, maar ook zelfs in of om het huis.

 

Op jonge leeftijd is er nog maar weinig van eventuele schade op te merken, na mate het kind ouder wordt kan het zijn dat er meer inzicht in het hersenletsel is.

 

Op groeien met hersenletsel heeft ook zo zijn nadelen, jonge kinderen hebben vaak voor het letsel geen normaal leven zonder letsel gehad. Dit maakt het signaleren van problemen en beperkingen voor het kind ook moeilijk, het kind heeft geen vergelijkingsmateriaal zoals het leven voor het letsel eruit zag.

 

Voor het verkrijgen van smartengeld en letselschade moet men binnen de 20 jaar de desbetreffende veroorzaker van het letsel aansprakelijk stellen, dit termijn is als ervaringsdeskundige veel te kort.

 

Even iets persoonlijks; maar ik ben nu 35 en nu wordt mijn hersenletsel pas duidelijk, alle dingen waar ik vroeger tegenaan liep waren gewoon en ik dacht dat het normaal was en iedereen dat had.

 

Nu ik weet welke schade mijn hersenletsel door een ongeval heeft aangericht, zou ik graag deze persoon willen aanspreken en verantwoordelijk willen stellen voor mijn verwoeste leven. Hersenletsel geeft op jonge leeftijd ook financiële schade, je komt op je 18de in de Wajong waar je 75% van het minimumloon krijgt, dit is geen vetpot een lening of een hypotheek kun je niet krijgen en zit je dus financieel vaster dan een blok beton.

 

Breng hier ook jou stem uit als je vind dat letselschade bij Niet Aangeboren Hersenletsel niet verjaard mag worden!

 

Petitie beëindigd

29 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

nahdefilm.nl

Stuur Een Email

Verkeerstuin Utrecht ook in 2025 in beweging !!

181 Handtekeningen

STOP HET FOKVERBOD OP SPHYNXEN

2283 Handtekeningen

Geen Grote Evenementen in Park Oudegein!

3272 Handtekeningen

Tekenen Promoten