Gezond Tilburg Loven: geen chemische industrie

Gezond Loven

Corrie uit de Nautilusstraat in Tilburg verwoordde het mooi: “Wij zijn aan deze kant van het kanaal (Industrieterrein Loven) achtergesteld. We kregen pas als laatsten telefoon toen heel Tilburg allang aangesloten was.”

Lees verder onder de advertentie

Ook nu anno 2017 tellen de circa 450 bewoners van bedrijventerrein Loven niet als volwaardig. Waar elders in Nederland een richtafstand geldt van 200mt van geluid en stank hinder gevende bedrijven telt dat in Loven niet. Zo zitten we hier met de stank van de slachterij en erger nog, de gifuitstoot van de Polymerfabriek. Deze laatste zorgde er onlangs nog voor dat verschillende mensen ziek werden, zij kregen en behielden dagen keel en hoofdpijn door de extreme uitstoot uit de kunststofverwerkende fabriek BTP.

Wij zijn het beu. In Loven Buiten wonen ook mensen.

Mensen die ook schone lucht verdienen en niet 10 jaar eerder willen sterven omdat milieu categorie 3.2, 4 en 5(de zwaarste vormen en dus ook vervuilende industrie ) bij de buurman in de achtertuin geplaatst is.

Tilburg: Ben goed voor al je volk. Wij zijn het waard!

Wij wensen schone lucht en een leefbare omgeving. Gooi vandaag niet weg waarvan je morgen spijt krijgt.

Met de huidige bestemmingsplannen kan de gemeente niets doen tegen de vestiging van chemische of vervuilende industrie in onze achtertuinen. Laat je dus horen tegen BTP en andere overlastgevende industrie!

Teken de petitie op de facebookpagina van Gezond Loven. Omdat wij het waard zijn!

Petitie beëindigd

146 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Yvonne Jurriaans

Stuur Een Email

TERRAS RESTAURANT RAFI PALMGRACHT

195 Handtekeningen

Boekenprijs: 21% btw, een waardeloos idee

3023 Handtekeningen

Tekenen Promoten