USCKO

USCKO VERDIENT EEN KANS!! DAT KAN DOOR DEZE PETITIE TE ONDERTEKENEN!!!  

 

Lees verder onder de advertentie

Gisteren ontsnapte een jonge Mechelse Herder van 10 maanden en kwam terecht op een speelplaats van een school, waar kinderen op dat moment net speeltijd hadden.  

 

Het  muurtje van de speelplaats is amper 1 meter hoog. Ook bij het toezicht van de leerkrachten hebben we veel vraagtekens. Volgens de media zou de pup 12 kinderen licht verwond hebben, wat natuurlijk ook zeer erg is voor deze kinderen en we hopen dat ze snel mogen herstellen.

 

We willen deze feiten niet minimaliseren, maar volgens bronnen dichtbij de feiten, waren er kinderen aan zijn staart aan het trekken en steentjes naar hem aan het gooien.  Elke hond reageert, zelfs iedere mens zou reageren als iemand constant steentjes zit te gooien in zijn richting.  De arme pup wilde alleen maar spelen, dit is ook door verschillende hondentherapeuten in de media bevestigd. Een pup van 10 maanden heeft zeker nog niet de intentie om te bijten, anders waren de gevolgen voor deze kinderen veel erger geweest.

 

Ondertussen zijn er van beide kanten meer veiligheidsmaatregelen getroffen. Zo heeft de eigenaar een vernieuwde omheining geplaatst van 1,80 en de school heeft heras hekken geplaatst om het zicht af te schermen.

 

USCKO zal terug naar harte kunnen ravotten in eigen tuin zonder problemen, en de kinderen zullen dus in de toekomst ook zorgeloos kunnen spelen op de speelplaats. USCKO is een hele speelse trouwe knuffelbeer die graag met ballen speelt, zijn baasje wil hem dan ook zo snel mogelijk terug in zijn armen kunnen sluiten. 

Petitie beëindigd

50934 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Jurgen Nekkebroeck

Stuur Een Email

Verkeerstuin Utrecht ook in 2025 in beweging !!

179 Handtekeningen

STOP HET FOKVERBOD OP SPHYNXEN

2283 Handtekeningen

Geen Grote Evenementen in Park Oudegein!

3272 Handtekeningen

Tekenen Promoten