TEKEN voor een veilig STADHOUDERSPARK!

De kruising tussen de ‘Postweg’ en de ‘Louise de Colignylaan’ is al erg onveilig en de verkeerssituatie zal alleen maar drukker en onveiliger worden. 

 

Lees verder onder de advertentie

  • De Postweg lijkt soms wel een racebaan!
  • Geen veilige oversteek voor de (groot)ouders met kinderen naar school!
  • Fietsers worden regelmatig van de Postweg gedrukt!
  • Het bouwverkeer dendert maar door de Louise de Colignylaan!
  • Geen trottoir en daardoor erg onveilig voor de minder validen en beginnende verkeersdeelnemers!

 

Steeds meer verkeer dendert door onze mooie wijk Stadhouderspark heen. Indien de plannen vanuit het ontwerpbestemmingsplan ‘Stadhouderspark, deelgebied kamers 1’ worden goedgekeurd dan zal deze verkeersdrukte nog veel sterker toenemen en daarmee ook de verkeersrisico’s. Het college van de gemeente Vught wil namelijk al het verkeer voor het deelgebied ‘Het Buiten’ (oftewel de strook Klaassen) via de Louise de Colignylaan laten doorstromen.

 

Wij maken ons ernstig zorgen over de veiligheid binnen en rondom onze wijk Stadhouderspark. Door het ontbreken van een trottoir en vele onoverzichtelijke bochten is het momenteel al niet optimaal qua veiligheid voor kinderen om buiten te spelen. Een toename in het verkeer zal deze situatie verergeren. Hier hebben we met zijn allen niet voor gekozen!

 

De gemeente Vught heeft niet serieus gekeken naar alternatieve oplossingen en zelfs een aantal logische opties zonder onderbouwing klakkeloos verworpen. Wij vinden dit erg jammer en eisen een zorgvuldig onderzoek en een andere logische oplossing voor deze gevaarlijke verkeerssituatie. Wij zijn ervan overtuigd dat we tot een logische en gewenste oplossing kunnen komen voor alle betrokken partijen.

 

Wil je ook geen extra verkeer door de Louise de Colignylaan, teken dan deze petitie! Samen maken we ons sterk voor een veilig Stadhouderspark!

Teken Deze Petitie!

99%
Handtekeningen: 99
Doel Handtekeningen: 100
Deze Petitie Is Gestart Door:

Sjalina Hellemons

Stuur Een Email

Chinees Spaarndam moet blijven!

1019 Handtekeningen

RED DE GROENE ENTREE VAN OUDERKERK AAN DE AMSTEL!

535 Handtekeningen

Tekenen Promoten