AZC Musselkanaal moet blijven

Het AZC in Musselkanaal vangt al meer dan 25 jaar asielzoekers op. Sindsdien zijn de nieuwkomers zó vervlochten met de gemeenschap dat de aanwezigheid van het AZC een verrijking is voor Musselkanaal. Alles waar de afgelopen jaren aan gewerkt is, zal door sluiting van het AZC als een kaartenhuis ineen storten.

Wij

Werknemers, bewoners, samenwerkingspartners binnen de gemeenschap van Musselkanaal en de FNV

Lees verder onder de advertentie

 

constateren

dat de sluiting van AZC Musselkanaal grote gevolgen heeft voor werknemers, bewoners en de gemeenschap. De aanwezigheid van het AZC zorgt voor werkgelegenheid. Het AZC lijkt nu te moeten wijken omdat in de provincie Groningen ook een Aanmeldcentrum is gehuisvest. Een belangrijk deel van de opvangplaatsen is daarmee gereserveerd voor tijdelijke bewoners die minder bijdragen aan de ontwikkeling van de regio.

en verzoeken

via verschillende wegen en activiteiten aandacht voor de gevolgen van de sluiting via het COA bestuur, de politiek en media.

Wij luiden de noodklok en willen het COA overtuigen van de impact die sluiting heeft op de regio. Wij willen dan ook graag dat het COA het besluit tot sluiting heroverweegt.

Petitie beëindigd

143 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Danielle Wiek

Stuur Een Email

TERRAS RESTAURANT RAFI PALMGRACHT

195 Handtekeningen

Boekenprijs: 21% btw, een waardeloos idee

3023 Handtekeningen

Tekenen Promoten