Landelijke erkenning lymepatiënten

 

Het is tijd dat lymepatienten de zorg en erkennning krijgen zoals elke andere patient.

Lees verder onder de advertentie

 

Ik ben Aziz Koca, 56 jaar oud en heb een niet aangeboren hersenletsel. Het is een eer dat ik genomineerd ben voor de Gouden Venus van Milo Award voor de meest inspirerende vrijwilliger met een beperking. www.goudenvenusvanmilo.nl

 

Mijn doel is om op 25 september te fietsen van Almelo naar Den Haag op mijn drielwieler met achterop een mogelijkheid om zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen en deze af te geven aan de Tweede kamer in Den Haag. Voor mij als CVA patient is er wel de erkenning. Waarom voor deze grote groep patienten niet? Omdat mijn buurvrouw mij zo goed heeft geholpen op het vlak van juridische zaken en moeilijke gesprekken wil ik graag wat voor haar doen. Haar visie: Als je jezelf niet kunt helpen kun je wel een ander helpen. Daar sta ik ook achter! 

 

Ik voer deze campagne dan ook samen met haar . Ze is zelf chronisch lymepatient en ben geinspireerd geraakt door haar werk en inzet voor deze groep patienten .

Dit doet ze doormiddel van de ziekte van lyme op de kaart te zetten met als doel een verandering in Nederland teweeg te brengen. Dit samen met Verona Hendriksen ook chronisch lymepatient. Deze twee damens hebben het platform www.lymedatblijftplakken.com meer dan twee jaar geleden opgericht.

Respect voor deze dames.

 

Voor de Stichting ZCL zal er ook een gitft bakje op de fiets meegenomen worden. Om op die manier de stichting te steunen waar Helene van Tol de voorzitter van is en Lisa de Vries Sousa Aniceto voormalig secretaris en mede oprichter.

 

Steunt u ook lymepatienten, chronisch niet chronisch om te zorgen voor erkenning? 

 

Laat uw stem dan horen en teken deze petitie! Mijn dank is groot!

 

Link:  Tijd voor erkenning!

Warme groet,

Aziz Koca

Petitie beëindigd

821 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Aziz Koca

Stuur Een Email

Voor Andere Tijden, weg met de bezuiniging

86482 Handtekeningen

Verzekeraars vergoed onze zorg! #verzekerME!

3166 Handtekeningen

Geen verplichte QRcode in onze strijd tegen corona

29606 Handtekeningen

Tekenen Promoten