Buitenzwembad in Delft

Willen jullie, net als ik, ook zo graag weer een buitenzwembad in Delft voor ons en onze kinderen, zoals we vroeger Het Korft hadden? Teken dan deze petitie en misschien kunnen we dan met z'n allen proberen de Gemeente Delft over te halen om geld te steken in een buitenzwembad voor de inwoners van Delft.

 

Lees verder onder de advertentie

De reactie van de Gemeente is dat er niet voldoende geld voor een buitenzwembad is, maar er worden toch ook miljoenen euro’s uitgegeven aan andere projecten.

 

Denk hierbij aan:

- De vervanging van het station: 80 miljoen euro.

- De plannen met het Agathaplein/Prinsenhof: 30 miljoen euro.

- Hoeveel gaat het plaatsen van de bronzen fontein bij het station kosten?

 

Delftse Hout is na twee warme weken niet mogelijk meer door blauw alg/botulisme. Waterspeeltuin hetzelfde verhaal! Vanaf 2013 is er structureel iedere zomer een negatief zwemadvies afgegeven.

 

Delft is een stad van ruim 100.000 inwoners. Zo'n grote stad (die zichzelf toeristische stad, studenten stad noemt) hoort toch een buitenzwembad te hebben?!

 

Mijn vraag aan de Gemeente Delft is om iets terug te doen voor de inwoners van Delft. Geef iets aan de inwoners in plaats van alleen maar van hen te nemen!

 

Gemeente Delft geef ons a.u.b. een buitenzwembad. Hier is zo ontzettend veel belang bij. Vooral het sociale aspect om de kinderen weer op een normale manier contact met elkaar te laten krijgen, om iets te geven aan mensen met een kleine beurs die niet met vakantie kunnen. Dit is zo belangrijk!

Petitie beëindigd

1918 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Nicole Banga

Stuur Een Email

Pieter Elbers moet herbenoemd als CEO van KLM!

25197 Handtekeningen

Stop de angstcultuur bij PostNL

147 Handtekeningen

Tielse Beiaard blijft!

549 Handtekeningen

Tekenen Promoten