DJ Michello terug in het SVU home van FC Utrecht

DJ Michello is eind vorig seizoen gestopt met het draaien in het supportershome van de supporters vereniging FC Utrecht, een duidelijke reden is hiervoor niet bekend.

Naar eigen zeggen van Michel, heeft hij ervoor gekozen om te stoppen vanwege een gebrek aan communicatie en waardering.

Lees verder onder de advertentie

 

Een nieuwe DJ is inmiddels elke thuiswedstrijd ingehuurd om de supporters te vermaken, echter lukt dit vaak niet en is het home binnen het uur bijna leeg, maar wij supporters betalen toch geen contributie voor een derde helft van 3 kwartier.

 

Onlangs is DJ Michello naar eigen zeggen éénmalig gevraagd om de huidige DJ te vervangen wegens ziekte, en prompt was de vertrouwde sfeer weer terug, inspelend op het zingende publiek was het een waar feest, zo hoort het elke wedstrijd te zijn, Michel weet het publiek vóór de wedstrijd te vermaken en op te zwepen in aanloop naar de wedstrijd, maar ook ná de wedstrijd het home vol te houden.

 

Deze petitie is bedoeld om het bestuur van de SV en de uitbater van Number 4 ertoe te bewegen in gesprek te gaan met DJ Michello en hem wellicht weer terug te brengen naar het home, op de plaats waar hij al 5 jaar heeft gestaan en hoort, achter de draaitafels.

 

Teken deze petitie en laat weten wat de supporters willen.

 

UUUUUUUUUUUUUU!!!!

Petitie beëindigd

65 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Boys uit Maarssen

Stuur Een Email

Missie Hoofdkwartier

576 Handtekeningen

Pieter Elbers moet herbenoemd als CEO van KLM!

25197 Handtekeningen

Hou het cultuuraanbod op het Domplein!

1476 Handtekeningen

Tekenen Promoten