Houd de zondag als rustdag in (Ve)ere

De Gemeente Veere wil de winkelopenstelling op zondag verruimen.

Tegen dit voornemen hebben wij ernstige principiële bezwaren. Het is een overtreding van het vierde gebod van de Tien Geboden uit de Bijbel.

Lees verder onder de advertentie

Veel inwoners van Veere delen deze bezwaren, maar aan hen is niet om hun mening gevraagd. En veel ondernemers zitten er ook niet op te wachten.

Er zijn ook veel mensen die vinden dat de zondag, als een dag van rust aan het begin van een drukke werkweek, gehandhaafd moet worden en dat we niet moeten meegaan in de maalstroom van een 24-uurs economie van 7 dagen per week.

 

Het definitieve besluit zal in januari 2019 door de Gemeenteraad van Veere worden genomen. Tot 14 november a.s. kunnen wij gebruik maken van een inspraakprocedure.

Wij willen graag zoveel mogelijk  handtekeningen verzamelen en die bij de gemeente indienen als protest tegen dit voornemen.

Natuurlijk hopen wij op veel handtekeningen van inwoners van Veere. Maar ook anderen worden gevraagd te tekenen, zodat we ook landelijk aandacht kunnen vragen en dan vooral bij de politieke partijen, die willen regeren overeenkomst de Bijbelse norm.

 

Meer informatie kunt u vinden op: www.zondaginveere.nl

 

              UW HANDTEKENING IS VAN GROOT BELANG VOOR DIT BESLUIT !

Petitie beëindigd

1476 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Frans Zwemer

Stuur Een Email

Missie Hoofdkwartier

576 Handtekeningen

Pieter Elbers moet herbenoemd als CEO van KLM!

25197 Handtekeningen

Hou het cultuuraanbod op het Domplein!

1476 Handtekeningen

Tekenen Promoten