Crossterrein in Westland

Wij , van de Westlandse Motorcross Organisatie willen diverse motorsport liefhebbers in regio Westland ondersteunen bij de realisatie van een cross terrein.


Niet alle sportende jeugd wil natuurlijk op voetbal , daarom willen wij ze graag ondersteunen en mogelijkheden bieden om dichterbij huis hun geliefde sport te kunnen beoefenen

Lees verder onder de advertentie

Diverse sporten zijn volgens ons perfect te combineren op één terrein , denk maar aan Mountain Bike , Fietscross , Enduro , Trail en Motorcross. Deze sporten worden nu veelal in én rond Brabant beoefend , maar waarom is dit niet mogelijk niet in onze regio ?

Het doel is om een gedoog beleid vanuit de gemeente te realiseren waarbij crossen in onze provincie mogelijk gemaakt wordt. In samenwerking met politie en overheids instanties met behulp van het regelement van de nationale motorsport bond moet dit te organiseren zijn.

Met de handhaving van o.a. mileu en geluid zou dit een geweldig project kunnen zijn in Greenpoort Westland.

Met deze petitie willen wij aantonen dat een cross terrein in onze regio een groot maatschappelijk belang kan hebben en zelfs een meerwaarde voor de gemeente zou kunnen zijn. ( zeker met de komst van electrisch motor rijden )

Denk jij ook dat dit een goed initiatief is , teken dan deze petitie en steun daarmee onze actie zodat wij onze gesprekken met de gemeente op een positieve manier kunnen onderbouwen middels vele steunbetuigingen.

Teken Deze Petitie!

65%
Handtekeningen: 647
Doel Handtekeningen: 1000
Deze Petitie Is Gestart Door:

K. Olsthoorn

Stuur Een Email

Pieter Elbers moet herbenoemd als CEO van KLM!

25197 Handtekeningen

Geen woningbouw in Park Schothorst

3275 Handtekeningen

Haar naam is Imani

701 Handtekeningen

Tekenen Promoten