Arrestenfraude: corrigeer de rechterlijke macht!

Bussum, 3 december 2018

 

Lees verder onder de advertentie

In moeilijke rechtszaken  heeft u recht op behandeling door minstens  drie rechters of  raadsheren. Daardoor kunt u er makkelijker op vertrouwen dat het vonnis eerlijk tot stand komt. Het komt echter voor dat een gerechtshof zich niet aan die regel houdt, maar net doet alsof dat wel het geval was door met de datum te knoeien. Dat is fraude. 

 

Ik heb dat in mijn leven twee maal meegemaakt. Eenmaal als ondernemer, en een keer als FNV lid. In het eerste geval was het origineel van het vonnis (arrest) ook nog vals ondertekend.

 

Ik heb de rechterlijke macht in 2013 en 2018 opgeroepen om dat alles tot de bodem uit te zoeken, omdat het vertrouwen in de rechtsstaat zo wordt geschonden door de rechterlijke macht zelf.

 

Dat wil de rechterlijke macht niet, en de Minister van Justitie ook niet. Voor de details, zie mijn verslag uit de raadkamers op Facebook onder het trefwoord “arrestenfraude”. 

 

Dus roepen wij de Tweede Kamer op om dit uit te zoeken, en te corrigeren.

 

 

Petitie beëindigd

6 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Ir JH Postma

Stuur Een Email

Sluit de turnhal op het terrein van RAS

94 Handtekeningen

Behoud van Moluks ouderlijk huis Matulessy

1053 Handtekeningen

Tekenen Promoten