De klassen moeten blijven zoals ze zijn.

Hallo,

 

Lees verder onder de advertentie

Fijn dat je even de moeite hebt genomen om deze petitie te lezen. Wij willen een petitie starten, zodat de klassen van de eerstejaars op de Pabo in Eindhoven moeten blijven zoals ze zijn. Ik spreek namens een PEH18VC als ik zeg dat dit de beste optie is.

 

Waarom?

- Iedereen heeft nu net zijn plekje gevonden, en aangezien het eerste jaar is van de opleiding en het sowieso al allemaal nieuw is, zou het vervelend zijn als de klassen dan ook nog zouden veranderen.

-Ook zijn we net gewend aan de klassenmentor, hier heb je een vertrouwde band mee gecreeërd en het zou zonde zijn als dit dan weer opnieuw opgebouwd moet worden.

-Verder zijn er klassen waarin mensen zitten met persoonlijke situaties. Deze 'problemen' zijn (soms) gedeeld in de groep. Iedereen kent elkaar inmiddels goed en weet zijn/haar situatie, als die gene dit weer opnieuw moet uitleggen aan andere leerlingen moet opnieuw een vertrouwelijke band gemaakt worden, terwijl iedereen dit nu nét bereikt had.

- Ook hebben wij nog niet eerder gehoord dat er problemen zijn met de klassen. Iedereen heeft zijn plekje in de klas gevonden en iedereen (waarvan wij het hebben gehoord) is super blij met de huidige klas.

 

Waarom er wel nieuwe klassen zouden moeten komen (ontkracht door tegenargumenten).

 

-Er komen in februari nieuwe leerlingen bij vanwege de februari-instroom. Deze mensen zouden (als ze verdeeld worden over de huidige klassen) misschien niet opgenomen in de groep. Wij als hbo-studenten kunnen deze leerlingen echt wel in onze klas opnemen. Wij zijn aankomende leerkrachten en wij maken geen onderscheid tussen medestudenten. Wij zijn allemaal open mensen en kunnen met gemak nieuwe mensen in onze klas ontvangen.

-Misschien kunnen er 3 klassen komen, zodat je vollere klassen hebt en er meer opkomst is. Het is soms nu al moeilijk om persoonlijke aandacht te krijgen tijdens de les. Als je met meer mensen in de klas komt, zijn er waarschijnlijk studenten die overschaduwt worden door andere. 

 

Ons voorstel is daarom ook: Laat de klassen zoals ze zijn, de februari instromers kunnen toegevoegd worden aan de klassen waar de minste leerlingen op dit moment zitten, zodat de klassen weer ongeveer gelijk getrokken worden. Wij zullen daarna zorgen voor een warm welkom voor de nieuwe studenten. Want wij als pabo-studenten kunnen dit.

 

 

Wij hopen, maar weten ook dat onze medestudenten het met ons eens zijn. Wij vragen aan jullie daarom om deze petitie te tekenen zodat onze topklassen blijven zoals die nu zijn! (aangevuld met leuke nieuwe medestudenten)

 

Namens klas C.

 

 

Petitie beëindigd

34 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Pabo Eerstejaars 2018/2019-PEH18VC

Stuur Een Email

RACISME MOET VERPLICHT BEHANDELD WORDEN OP SCHOOL

5044 Handtekeningen

Red Democratie en Rechtstaat in Suriname

120 Handtekeningen

Tekenen Promoten