Laat de examenstunt doorgaan!

Elk jaar opnieuw is de laatste lesdag op het Norbertuscollege de leukste dag van het jaar vol met gezelligheid en feest voor de hele school. Helaas lijkt het dit jaar anders te zullen gaan. Door de schoolorganisatie werd de laatste lesdag afgelopen jaar bestempeld als 'ver over de schreef'.

De examenklas van dit jaar is daar de dupe van. Uit een snelle opiniepeiling bij de examenleerlingen blijkt dat de school de meest favoriete locatie is voor dit evenement om plaats te vinden. Echter doordat de schoolleiding dit verbiedt, lijkt dit niet realiseerbaar. Het alternatief is dat laatste lesdag niet door kan gaan en dat betekent geen feestelijke afsluiting van het schooljaar. Vandaar deze petitie, omdat de meningen van leerlingen op school doorslaggevend hoort te zijn bij een examenstunt! Vind u ook dat dit evenement gewoon op school gehouden moet worden zoals elk jaar en dat de traditie in stand moet worden gehouden? Onderteken dan deze petitie.

Lees verder onder de advertentie

Bij voorbaat dank,

Een groepje bezorgde examenleerlingen

Petitie beëindigd

551 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Examenleerling Norbertuscollege

Stuur Een Email

Nederland kiest voor bruto nationaal geluk

886 Handtekeningen

Red de Wal-Vis

1285 Handtekeningen

BELACHELIJK HOGE KOSTEN ETECK!

372 Handtekeningen

Tekenen Promoten