Straffen voor Urken

(Bron - FunX)

 

Lees verder onder de advertentie

Een menigte van zo'n honderd jongeren heeft maandagavond voor veel ongeregeldheden gezorgd in Urk. De woedende jongeren hadden het gemunt op de achtienjarige Soufyan Boukhizzou en dat liep compleet uit de hand. Ze gooiden met vuurwerk, belaagden een journalist van Omroep Flevoland, braken het huis van Soufyans familie binnen, riepen 'Geertje Wilders' en mishandelden vervolgens Soufyan, zijn zus en zijn moeder. Uiteindelijk moest de politie komen om de groep te verdrijven.

 

Soufyan ontving eerder op de dag al dreigementen via WhatsApp. Overdag werd hij achtervolgd en besloot hij te schuilen in een snackbar. Een voorbijrijdende agent besloot hem toen thuis te brengen. Niet veel later stond de hele menigte bij hem voor zijn huis. De familie vertelt in De Stentor dat ze doodsbang zijn en van plan zijn om aangifte te doen.

 

-

 

Aan; het Ministerie van Veiligheid en Justitie

 

Aan; Gemeente Urk

 

Wij, ondergetekenden, eisen naar straffen voor (Alle!) Urken, Die Soufyan B. en zijn familie belaagd hebben. Wij roepen hen die verantwoordelijk zijn, o.a. het ministerie van Veiligheid en Justitie, ter verantwoording en eisen een verklaring. Tevens eisen wij grondig onderzoek aan wie deze honderden Urken waren en Hen bedreigingen naar Soufyan en zijn familie. Wij eisen een verandering van de wet op het gebied van Zinloos Geweld (Artikel 29) deze moet zwaarder gaan wegen zodat dit NOOIT meer kan gebeuren. Wij zijn boos en zitten vol afschuw!

 

Met het ondertekenen van deze petitie steunen wij tevens Soufyan, ouders, zus, zusjes en vrienden met het verschrikkelijke wat hen is aangedaan. Souf, tranen en woede van het volk maar wij vechten voor het recht voor jou! 

 

Deze petitie is gestart door Nederlanders die het ernstig vinden wat er met Soufyan en zijn familie is gebeurd en staan bij ze met onze harten. Deze petitie wordt overhandigd aan bovenstaande personen en instanties.

 

Petitie In-Actief

356 Handtekeningen
> De beheerder heeft 2 maanden niet ingelogd, de petitie is hierdoor automatisch in-actief gezet!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Dounia el Baktarhi Taghi

Stuur Een Email

Pieter Elbers moet herbenoemd als CEO van KLM!

25197 Handtekeningen

Haar naam is Imani

866 Handtekeningen

Nederland kiest voor bruto nationaal geluk

83 Handtekeningen

Tekenen Promoten