Missie Hoofdkwartier

De Bende is een organisatie die activiteiten en kampen voor kinderen van 3 t/m 14 jaar organiseert. Naast de ruim 120 bendeleden zijn er veel enthousiaste vrijwilligers betrokken bij deze jeugdorganisatie. In april 2018 krijgt de Bende te horen dat het huidige Hoofdkwartier niet meer door hen gehuurd mag worden. Dankzij ondersteuning van Meer Holding B.V. en medewerking van Gemeente Nieuwkoop kan de Bende tot 30 juni 2019 gebruik blijven maken van het huidige Hoofdkwartier. Achter de schermen is er in de tussentijd hard gewerkt aan het vinden van een nieuwe locatie waar vanaf juli 2019 de bende-activiteiten gehouden kunnen worden. 

 

Lees verder onder de advertentie

Na een lange speurtocht heeft de Bende een nieuw Hoofdkwartier gevonden. In het pand van basisschool de Tamboerijn komt na de Nieuwveense scholenfusie ruimte vrij waar de jeugdorganisatie gebruik van mag maken. Een mooie locatie met volop mogelijkheden voor heel veel leuke activiteiten! Alleen; de huurprijs die gevraagd wordt maakt het erg spannend. 

 

Om dit pand te kunnen huren heeft de Bende hulp nodig.

We willen Gemeente Nieuwkoop graag laten zien dat het voortbestaan van de Bende voor heel veel kleine en grote mensen belangrijk is en dat er een tegemoetkoming nodig is om dit te kunnen behouden. 

 

Als u de Bende een warm hart toe draagt, wilt u onze petitie dan tekenen en eventueel een reactie achterlaten? Dan kunnen wij met behulp van al die handtekeningen aan de gemeente vragen of zij ons willen steunen, zodat wij op een nieuwe locatie onze activiteiten voort kunnen zetten. 

 

Alvast heel erg bedankt, namens de BendeCREW en alle Binkies, Boefjes, Bengels, Belhamels, Bandieten en Bazen! 

 

https://www.de-bende.nl/

Petitie beëindigd

758 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

de Bende

Stuur Een Email

Sluit de turnhal op het terrein van RAS

94 Handtekeningen

Behoud van Moluks ouderlijk huis Matulessy

1053 Handtekeningen

Tekenen Promoten