Behoud van het woonwagenkamp in Zwanenkamp

De gemeente Stichtse Vecht heeft haar huisadvocaat de opdracht verleent om namens de gemeente de procedure te starten tot beëindiging van 4 van de 5 woonwagenstandplaatsen in de Maarssenbroeksw wijk Zwanenkamp ( huisje. 540, 541, 634 en 635).

 

Lees verder onder de advertentie

Het feit dat er bijna 2 jaar geleden een officiële waarschuwing is gegeven is de reden dat de gemeente nu pas na 2 jaar de huurovereenkomst wil beëindigen voor alle woonwagens. Deze mensen wonen hier al meer dan 30 jaar en hebben door de jaren heen alles opgebouwd. Zij kunnen toch niet zo op straat gezet worden. 

 

De gemeente wil op de locatie van het voormalige dierenhotel bij de Haarrijn sociale huurwoningen bouwen. De kans is vrij groot dat ook statushouders er gehuisvest worden. Als de woonwagens weg zijn is er meer ruimte om te bouwen.

 

Wij hebben geen enkele vorm van overlast van deze buren en zitten niet te wachten op het bouwen van nog meer woningen in Zwanenkamp.

 

Daarom is deze petitie gestart, zodat er handtekeningen gezet kunnen worden. Om ervoor te zorgen dat onze buren kunnen blijven wonen waar ze nu wonen.

 

 

Petitie beëindigd

299 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Miranda Heijmans

Stuur Een Email

Tekenen Promoten