Sociaal bouwen voor Noordwijkers

Sinds de fusie van de gemeenten Noordwijk en Noordwijkerhout is Noordwijk door het nieuwe college van B&W voor de tweede keer een nieuwbouwlocatie voor sociale woningbouw voor echte Noordwijkse woningzoekenden, die betaalbaar willen wonen ontnomen en is niet alleen de Noordwijkse woningstichting het slachtoffer, maar juist de minima en middeninkomens die in Noordwijk willen blijven wonen.

 

Lees verder onder de advertentie

Via deze petitie verzoeken we het Gemeentebestuur van de gemeente Noordwijk zich menselijker op te stellen voor de mens met de smalle beurs voor het realiseren en toewijzen van bouwgronden binnen en rond de kernen Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen binnen. Het vaststellen van het besluit dient binnen 100 dagen gerealiseerd te worden en in overleg met de Noordwijkse Woningstichting (NWS). 

 

Ook verzoeken we het Gemeentebestuur van de gemeente Noordwijk om werk te maken bij alle nieuwbouwplannen om minimaal 30% sociale huur af te dwingen!

Petitie beëindigd

377 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Jaap van Duin

Stuur Een Email

Nederland kiest voor bruto nationaal geluk

886 Handtekeningen

Red de Wal-Vis

1285 Handtekeningen

BELACHELIJK HOGE KOSTEN ETECK!

374 Handtekeningen

Tekenen Promoten