Haar naam is Imani

Wie zijn wij en wat willen wij: 

 

Lees verder onder de advertentie

Wij zijn de ouders van Imani, ons levenloos geboren kindje.

 

Wij willen dat levenloos geboren kindjes op Curaçao ook worden erkend en dat wij deze kindjes allemaal een naam kunnen geven dat officieël geregistreerd staat in de administratieve systemen van Kranshi en de overheid van Curaçao. 

 

Wij strijden voor alle kindjes op Curaçao, echter maakt men bij Kranshi een onderscheid tussen, voor en na 24 weken. Dit onderscheid willen wij niet meer. Na 24 weken krijgt het levenloos geboren kind wel een officieële naam maar voor 24 weken niet. De vader kan het kind ook niet eens erkennen. 

Als het kind voor 24 weken geboren wordt beschouwd men dit als niet levenvatbaar en bestaat het kind volgens het bevolkings register niet. Alhoewel dit kind weldegelijk heeft bestaan, ouders hebben hun kind gevoeld en zien groeien. Ouders die de geboorte van hun kind hebben ervaren, maar volgens de wet bestaat dit kind niet. 

 

We hebben uw hulp en steun nodig om te laten zien dat deze kindjes ook het recht hebben erkend te worden en geregistreerd te zijn in het burgerlijk bestand bij Kranshi. 

 

Teken de petitie om uw steun te uiten, want ook de kindjes op Curaçao hebben recht op hun Naam!

Teken Deze Petitie!

1%
Handtekeningen: 1045
Doel Handtekeningen: 95000
Deze Petitie Is Gestart Door:

Farièle van Wilgen Trinidad

Stuur Een Email

Tielse Beiaard blijft!

549 Handtekeningen

Stop de angstcultuur bij PostNL

147 Handtekeningen

Pieter Elbers moet herbenoemd als CEO van KLM!

25197 Handtekeningen

Tekenen Promoten