5G is niét oké!

Onderteken deze petitie als je de brief ondersteunt die naar gemeente De Ronde Venen gaat, waarin uitgelegd staat wáárom 5G geen goed idee is. 

 

Lees verder onder de advertentie

De feiten liggen op tafel. En dé  landelijke petitie is vorige week bij Den Haag neergelegd. 

 

Wíj kunnen onze meningen verzamelen en daarmee meer bewustzijn creëren dat dit zo niet kan en mag worden ingevoerd zonder boeh of bah." Wij moeten onze verantwoordelijkheid nemen en onze stem laten horen. Voor onszelf, onze kinderen en de wereld. 

 

5G telecom netwerk is niét oké omdat;

  • Het schadelijk is voor de gezondheid en dit niet (iniedergevalonvoldoende)wordt erkend en er oude gegevens worden gebruikt om dit te ontkrachtigen.
  •  Zelfs telecom bedrijven zelf de gezondheids risico's erkennen!
  •  De onderzoeken naar de gevolgen van de hoge stralingsbelasting onvolledig en achterhaald zijn.
  • Veel (Hoog gevoelige)mensen hebben nu al last van de huidige 4G straling van apparaten. Zij zijn altijd, zo ook nu, degene die als eerst klachten zullen ervaren en daarmee aangeven dat dit niet om een risicoloze technische ontwikkeling gaat. 
  • ER VEEL TE VEEL GELD ZAL GAAN NAAR EEN ONTWIKKELING DIE NIET ECHT IETS TOEVOEGT AAN HET WEZENLIJKE GELUK EN WELZIJN VAN DE MENS. 

Laat je horen als je voelt dat dit niet oké is. En stra op voor je wens van een mooiere gezondere en meer bezielde wereld voor ons allen. 

 

Hartegroet, Cathelijn 

Petitie beëindigd

20 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Cathelijn van Ingen

Stuur Een Email

Nederland kiest voor bruto nationaal geluk

886 Handtekeningen

BELACHELIJK HOGE KOSTEN ETECK!

372 Handtekeningen

Red de Wal-Vis

1285 Handtekeningen

Tekenen Promoten