Hundje Mot Blieve

Als het aan een select groepje mensen ligt gaat het huidige beeld van het Horster hundje verdwijnen van het Lambertusplein. Er komt een neej hundje, dat meer recht zou doen aan de Horster volksaard: "beetje brutaal maar met een klein, zuiver hartje."

 

Lees verder onder de advertentie

Het Hundje kan namelijk niet staand plassen. Blijkbaar de voornaamste reden om het Hundje te vervangen. 't  Hundje is pas 5 jaar oud en kan prima nog heel wat jaren mee.

Dat het beeld beschadigd is en ook daarom vervangen moet worden, is verschuilen achter een een slap excuus. De beschadigingen aan het beeldje zijn niet noemenswaardig.

 

De bewoners van Horst krijgen de mogelijkheid om hun keuze aan te geven uit nieuwe kunstwerken. Maar waarom is er niet eerst onderzocht of er een echte noodzaak was en of er draagvlak voor is? Als je bewoners laat kiezen, biedt dan alle mogelijkheden; dus ook het huidige Hundje laten staan.

 

Wat ons betreft voldoet het Hundje prima aan de Horster volksaard.

Vind jij ook dat het Hundje mot blieve? Teken dan de petitie!

 

#hundjemotblieve

Petitie beëindigd

562 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Anita Wagenaar

Stuur Een Email

BELACHELIJK HOGE KOSTEN ETECK!

372 Handtekeningen

Nederland kiest voor bruto nationaal geluk

886 Handtekeningen

Red de Wal-Vis

1285 Handtekeningen

Tekenen Promoten