Hondenspeeltuin Dinteloord

Dinteloord is een mooi dorp, maar heeft weinig ruimte voor honden waar ze echt vrij en onbezonnen kunnen speken. De ijsbaan is niet afgesloten waardoor er een grote groep honden inwoners van Dinteloord daar niet lekker los kunnen rennen en spelen. De polder wordt je voor je sokken gereden want je loopt op een weg of fietspad, dus ook daar is het nooit veilig rennen en spelen voor onze viervoeters.
 
Hoe geweldig zou het zijn als er in Dinteloord een (en misschien wel 2) hondenspeeltuinen komen? Een afgezet stuk gras of zand waar de honden heerlijk kunnen rennen, vliegen, springen en spelen. Door buizen heen rennen, slalommen tussen boompjes, door oude tractor/auto banden heen springen, balanseren op een plaat op veren of gewopn lekker met een balletje gooien en touwtje trekken met de baas of met andere soortgenootjes.
 
Een gezellige plek waar hondenbaasjes kunnen genieten van hun viervoeters die lekker aan het spelen zijn terwijl de baasjes gezellig op een bankje zitten te kletsen. Misschien ontstaan er nog mooie vriendschappen uit.
 
En wat dacht u van de mindervalide baasjes die vaak hun hondje als enige echte troost hebben maar welke ze nooit lekker kunnen laten ravotten omdat ze zelf niet in staat zijn om achter hun dier aan te rennen als hij/zij er vandoor gaat, of als hun hondje veel actiever is als hun baasjes dit aankunnen? Dan is het toch geweldig als er een veilige plek is waar de honden niet uit kunnen maar wel hun energie bij kwijt kunnen? Deze honden en baasjes verdienen het zeker om een leuke en gezellige plek in het dorp te hebben waar ze met hun lieve trouwe en hulpzame hond heen kunnen.
 
Wij willen graag 1 grote of 2 kleinere speeltuinen in Dinteloord. Waarom 2? Omdat niet iedereen even ver kan lopen om bij de speeltuin te komen. We moeten zorgen dat iedere hond en ieder baasje een leuke en bereikbare plek in het dorp moeten krijgen, of ze nu hartstikke gezond zijn en een marathon kunnen lopen of dat ze al wat ouder zijn waardoor een lekkere lange wandeling er niet meer in zit of dat ze in een rolstoel zitten waardoor ze niet in staat zijn om achter hun hondje aan te rennen die heerlijk geniet van zijn/haar vrijheid maar het gevaar van auto's, fietsers, brommers, andere honden of kinderen niet inziet.
 
Wilt u dit initiatief steunen? Dan vragen wij enkel om uw (digitale) hanftekening die u hieronder kunt zetten.
 
Heeft u tips en/of ideeën dan horen wij dit heel graag op hondenspeeltuindinteloord@outlook.com of via onze facebook pagina Aanvraag Hondenspeeltuin Dinteloord.

 

Lees verder onder de advertentie

Met vriendelijke groet,
Daisy & Desiré

Petitie beëindigd

82 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Hondenspeeltuin Dinteloord

Stuur Een Email

BELACHELIJK HOGE KOSTEN ETECK!

374 Handtekeningen

Red de Wal-Vis

1285 Handtekeningen

Nederland kiest voor bruto nationaal geluk

886 Handtekeningen

Tekenen Promoten