Help mijn nichtjes in ouderlijk huis te blijven!!!

Hallo ik ben Kelly Van de Ven.

Ik schrijf deze petitie omdat ik mijn nichtjes van 19 en 21 wil helpen om in het ouderlijk huis te blijven als mijn tante overlijd ! 

Lees verder onder de advertentie

Mijn tante heeft 15 augustus 2019 te horen gekregen dat ze de ernstigste vorm van kanker heeft en dan ook niet meer te genezen is. Doordat mijn tante ook hart patiënt is word het allemaal nog moeilijker. De kanker geeft zoveel rotzooi af dat ze helemaal vol zit met bloedstolsels en bloedproppen. De bloedproppen zorgen ervoor dat haar been niet meer de bloedsomloop heeft die ze zou moeten hebben.  Ze gaat kapot van de pijn en krijgt nu een morfine pomp als laatste red middel. Er werd gepraat over maanden tot jaren die ze nog zou hebben als immuuntherapie, bestraling en chemo aan zouden slaan. Door de pijn die ze heeft en omdat ze te zwak is voor chemo word er aan de kanker niks meer gedaan. Het is verschrikkelijk om haar zo te zien lijden. En het is verschrikkelijk mijn nichtjes aan hun lot over te laten. De woonmeij heeft gezegt dat ze niks kunnen doen zolang mijn tante er nog is. Ze kunnen geen zekerheid bieden en het enige wat ze zeggen is dat ze niet op straat komen te staan. Belachelijk! Dit is onmenselijk en zeker niet de manier hoe wij mensen met elkaar om horen te gaan! Help mij om de woonmeij te overtuigen dat het ouderlijk huis van deze 2 meiden mag blijven en dat ze daar mogen blijven wonen samen met al de mooie herinneringen die ze na deze verschrikkelijke tijd van hun moeder overhouden. Ik hoop dat jullie even de tijd willen nemen om een handtekening te zetten zodat mijn nichtjes in het ouderlijkhuis kunnen blijven en de herinneringen bewaard kunnen blijven. 

Petitie beëindigd

1020 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Kelly van de ven

Stuur Een Email

Daantje naar de Berckepoort?!

1416 Handtekeningen

Bos en Lommermarkt niet afschaffen, maar aanpassen

656 Handtekeningen

Behoud kleine concertzaal Weert!

1097 Handtekeningen

Tekenen Promoten