Wij strijden voor de leraren

Zoals men weet kampt Nederland met een ernstig lerarentekort.

 

Lees verder onder de advertentie

Leraren horen meer salaris te verdienen, de klassen zijn momenteel te groot, de werkdruk ligt erg hoog bij de leraren vanwege het lerarentekort.

 

Vanwege deze problematiek kiezen veel leraren er ook voor om een andere weg in te slaan, waardoor er op de langere termijn een veel groter probleem gaat ontstaan. 

 

Wij als ouders steunen de stakingen van de leraren en zijn van mening dat er overduidelijk een verandering moet gaan plaatsvinden. Bij sommige scholen is er niet eens passende vervanging te vinden. Dit kan zo niet langer. 

 

Zowel voor de leraren als onze kinderen. De leraren moeten passend onderwijs kunnen blijven bieden en elk kind heeft recht op onderwijs. Als er meer geïnvesteerd wordt in het onderwijs komen we zeker een stap in de goede richting! Help ons de werkdruk te verlagen en het probleem in het onderwijs passend op te lossen. 

 

Ik wil jullie vragen om de petitie te ondertekenen zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de handtekeningen aangeboden kunnen worden in Den Haag. Wij moeten ons zeker laten horen dat dit zo echt niet langer kan en de stakingen van de leraren blijven steunen. Ons doel is om zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen, ons doel is minimaal 50.000 maar meer handtekeningen is natuurlijk nog veel beter!

 

 

Teken Deze Petitie!

1%
Handtekeningen: 443
Doel Handtekeningen: 50000
Deze Petitie Is Gestart Door:

Ramona

Stuur Een Email

Tekenen Promoten