Vuurwerkverbod Gemeente Amsterdam - Vuurwerkshow!

Wij zijn Communicatie Studenten aan de Hogeschool van Amsterdam. Wij zetten deze issue op de kaart omtrent het vuurwerkverbod in gemeente Amsterdam. 

 

Lees verder onder de advertentie

Wij willen graag in de gemeente Amsterdam een verbod op het afsteken van vuurwerk door particulieren. Waarom? Uit onderzoek is gebleken dat er ieder jaar weer vele slachtoffers vallen door het gebruik van vuurwerk. Niet alleen mensen, maar ook de dieren en het milieu hebben last van het vuurwerk. Hoewel het verbod er bijna doorheen was, is dit momenteel terug gedraaid naar specifieke zones. Femke Halsema, als ex-voorzitter van GroenLinks, willen we hierbij overtuigen om het verbod alsnog door te zetten voor de volgende jaarwisseling. 

 

Natuurlijk willen wij de euforie rondom de jaarwisseling niet afnemen, daarom verwachten wij van de gemeente dat er een mooie vuurwerkshow in de plaats komt. Een plek waar Amsterdammers samen komen om het nieuwe jaar te vieren. 

 

De kernboodschap

Een veilige en gezonde jaarwisseling!

 

 

 

Petitie beëindigd

21 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Studenten van de Hogeschool van Amsterdam

Stuur Een Email

Tekenen Promoten