Nee tegen betaald parkeren blauwe zones Roermond

Beste Roermondenaars,

 

Lees verder onder de advertentie

In de voorstel (begroting) van het college van Roermond zullen blauwe zones gefiscaliseerd worden. Dat betekent dat je binnenkort hier betaald zult moeten parkeren en dus geen gebruik meer kunt maken van een parkeerschijf om even naar de kapper te gaan of boodschappen te doen!

 

Zodoende hoopt de gemeente €175.000 (schatting) aan inkomsten te genereren terwijl het aan de andere kant tonnen uitgeeft aan minder belangrijke zaken welke geen nuttige bijdrage leveren aan het dagelijkse leven van de gemiddelde Roermondenaar, en natuurlijk de vele bezoekers welke onze mooie stad elke dag mag verwelkomen.

 

Dit pakt natuurlijk nadelig uit voor eenieder die regelmatig boodschappen doet in het Veld (selin market, aldi, star market), zijn haren even laat knippen (eftalya, roman) een bosje bloemen wilt kopen (hermien) of gewoonweg even gezellig wat wilt eten bij Istanbul eethuis of Pamela. Maar ook vele andere locaties in omstreken.

 

De gemeente heeft met dit voorstel absoluut niet gedacht aan het welbelang van zijn inwoners en faalt dus in het vertegenwoordigen van zijn inwoners. Wij zijn hier tegen en willen natuurlijk dat onze stem gehoord wordt en dat wij erop kunnen vertrouwen dat de gemeente deze mee zal nemen in hun uiteindelijke beslissing.

 

We hebben het hier tenslotte over een inkomstenbron welke het dagelijkse leven van de mens zal schaden en moeilijker zal maken.

 

Tufan Solmaz

Petitie beëindigd

276 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Tufan Solmaz

Stuur Een Email

Tekenen Promoten