Toekomstbestendig crewvervoer met SODEXO.

Uit de newsapp: “KLM en KLC hebben besloten, na een zogenaamde tender waaraan ook Sodexo deelnam voortaan verder te gaan met een andere partij. Deze keuze is gebaseerd op de goede reputatie en bekendheid met oa crewvervoer. Daarnaast zou deze partij in staat zijn om CAO specificaties om te zetten in digitale services.”

 

Lees verder onder de advertentie

Wij als vliegend personeel zitten niet te wachten op digitale services, juist de personal touch en de bekendheid met “onze” Autodienst mannen maakt de service van SODEXO zo efficient en bijzonder. Daar kan geen digitale service tegenop. De persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat het boeken van ritten gemakkelijk en “hassle free” verloopt.

 

Wij doen een dringend beroep op de betreffende medezeggenschapscommissies om ervoor te zorgen dat dit onzalige plan niet door zal gaan en onze oude vertrouwde Sodexo mannen voor ons het crewvervoer mogen blijven verzorgen. 

 

Teken massaal deze petitie om KLM te laten weten dat wij het absoluut niet eens zijn met het besluit de samenwerking met SODEXO personenvervoer niet te continueren.

Petitie beëindigd

340 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Nicole Welbergen

Stuur Een Email

Tekenen Promoten