Afschaffen WKR bij Triple A status gezonde lunch

In Nederland kennen we een hele rits aan goede subsidieregelingen om een bijdrage te leveren aan een betere wereld, bijvoorbeeld voor elektrisch rijden of zonnepanelen.

 

Lees verder onder de advertentie

Het Ministerie van VWS heeft hele mooie stappen gezet met het Nationaal Preventieakkoord. Maar als het om gezonde voeding gaat ontbreekt er een goede financiële prikkel om een echte serieuze bijdrage te leveren aan het stimuleren van gezondere medewerkers voor de BV Nederland. Sterker nog: werkgevers worden extra belast via de Werkkostenregeling (WKR) als zij een  gezonde lunch gratis of tegen een hele kleine bijdrage willen faciliteren voor hun medewerkers. En dat terwijl de overheid in het Nationaal Preventieakkoord heeft beloofd stappen te gaan ondernemen om gezond eten te stimuleren om zo welvaartziekten als overgewicht en diabetes terug te dringen.

 

Middels deze petitie willen wij bewerkstelligen dat het Ministerie van VWS  bedrijven die een gezonde lunch aanbieden aan hun medewerkers die voldoet aan een triple A kwalificatie, vrijstelt van de WKR op catering.

 

Om dit onderwerp op de agenda van het ministerie van VWS te krijgen, hebben we 40.000 handtekeningen nodig. Teken onze petitie en help mee om een gezonde lunch bereikbaar te maken voor alle werknemers in Nederland.

 

Petitie beëindigd

173 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Peter van Ee

Stuur Een Email

Tekenen Promoten