Gerechtigheid tegen Criminaliteit in Suriname

Wij, als nabestaanden van wijlen Manodjkoemar Mohan, die in het leven gewezen onder- inspecteur van de Korps Politie Suriname (KPS) en daarna Security Investigator bij Newmont was, vragen aandacht voor het navolgende:

 

Lees verder onder de advertentie

Wijlen Manodjkoemar Mohan, hierna te noemen “M.Mohan”, is op een wrede wijze uit ons midden weggerukt door roofmoordenaars/criminelen. Op 22 januari 2020 stapte hij de Republiek bank binnen om geld te lichten van zijn rekening.

Hij werd vanaf de bank achtervolgd door rovers. Wijlen M.Mohan stopte onderweg bij een barbershop om zijn haren te laten knippen, waar hij werd overvallen door de rovers.

 

De rovers vroegen hem naar zijn autosleutel, maar die stond M. Mohan niet gemakkelijk af, omdat hij zijn verdiensten wilde beschermen, vanwege de plannen die hij had voor zijn gezin. De rovers hebben daarna gericht op hem geschoten, waarna hij ter plekke het leven liet. Wijlen M.Mohan laat een gezin van 3 kinderen (zonen) en zijn vrouw achter.

 

De nabestaanden zijn diep gepijnigd en geschokt door dit ongeval. Er heerst een angst binnen de familie. De familie kan dit incident niet verwerken en accepteren, omdat het geen natuurlijke dood is. Hij is van zijn leven beroofd in de bloei van zijn leven!


Het heengaan van M.Mohan is een smartelijk verlies voor de nabestaanden, omdat M.Mohan een bijzonder persoon was. De nabestaanden zijn trots op M.Mohan, omdat hij als een held heeft geleefd en tegen onrecht heeft gestreden tot zijn laatste adem!

Wij als nabestaanden willen de strijd voortzetten!

 

Wij doen op uwen excellentie het dringend verzoek in het belang van het land en volk, dat onze bezorgdheid betreft de veiligheid in het land serieus wordt genomen en dat de zorgpunten besproken worden in DNA, om zodoende te komen tot een duurzame aanpak tegen dit problematiek.

 

  • Aanpak tegen verruwde criminaliteit en strengere strafeisen
  • Zichtbaarheid van de KPS & Sociale rechtvaardigheid!
  • Dat de nabestaanden van wijlen M.Mohan i.h.b., zijn vrouw en kinderen, aandacht krijgen en worden beschermd!

 

Het leven van wijlen M.Mohan, die slachtoffer is geworden van de verruwde criminaliteit in Suriname, wordt niet terruggebracht, maar hiermee willen wij rechtvaardigheid voor hem en de nabestaanden, zodat zijn ziel in vrede kan rusten.

Namens de diepbedroefde nabestaanden,

 

Wij willen rechtvaardigheid!

Petitie beëindigd

1071 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Dhiraj Sital

Stuur Een Email

Kwekerij Osdorp moet blijven!

2507 Handtekeningen

Kassa en Radar NIET in 'de uitverkoop'

126825 Handtekeningen

0% BTW op Groenten en Fruit !

3487 Handtekeningen

Tekenen Promoten