Nederland MOET in lockdown

Geachte Minister President Rutte en alle leden van de Tweede kamer,

 

Lees verder onder de advertentie

Via deze petitie wil het Nederlandse volk laten weten dat wij niet akkoord gaan met de huidige en door u ingevoerde beslissing over de aanpak van het Corona beleid.

 

Iedereen moet ziek worden om zo groepsimmuniteit op te bouwen? Dit, terwijl al bewezen is dat iemand het virus minimaal twee keer kan krijgen. Er is tevens ook totaal geen zekerheid dat een gezond persoon er niet aan kan overlijden of er ernstig ziek van kan worden. En ook is er geen zekerheid dat het op deze manier uberhaupt werkt. 

 

Gisteren werd er besloten geen lock down te doen in Nederland. Er wordt gezegd dat dit geen zin heeft. Echter ziet iedereen dat in China en in andere landen dit na een aantal weken wel degelijk werkt.

 

Bijna geen doden meer en steeds minder besmettingen. De landen om ons heen zijn deze lock down ook al aan het toepassen. Dus de kans op besmetting als iedereen in lock down gaat gaat dan nihil worden.

 

Daarnaast vinden wij dat er nu ook totaal geen controle is op wie er wel en wie er niet noodzakelijk de deur uitgaat.. Er blijven nu mensen die het niet serieus nemen, en bijvoorbeeld zelfs met de kinderen naar de speelplekken gaan, of gezellige uitstapjes. Wat heeft het dan voor een nut dat de scholen gesloten zijn meneer Rutte?

 

Pas als er een totale lock down komt, met uitzondering van de verpleging, artsen en chirurgen in ziekenhuizen, de verpleging in de thuiszorg, apotheken, transport van voedingsmiddelen etc., politie, brandweer etc., dan is alles veel makkelijker controleerbaar, en kunnen jullie degenen die alsnog hun huis verlaten zonder een echte geldige reden, hier een flinke boete voor opleggen. Dan gaan pas mensen het serieus nemen. En dan pas is er een goede controle onder het volk. Want nu doet iedereen maar wat, omdat er nog steeds velen de ernst en de gevolgen niet inzien, en er ook geen concequenties zijn omdat er geen duidelijke regels gehandhaafd worden. Zonder strenge regels is het echt onhaalbaar om iedereen te laten meewerken. 

 

Dan blijkbaar uw grootste zorg, zoals altijd, de economie. Hier moeten we samen een oplossing voor vinden. Ons land is een democratie. Dat betekend dat wij als volk niet alleen het stemrecht hebben, maar dat er ook naar het volk geluisterd moet worden. Zeker in zeer belangrijke zaken zoals deze.

 

Er gaat een economische crisis komen hierna. Dit is niet te vermijden. Maar kijk hoe andere landen hun landgenoten steunen.

Ook dient de overheid hierop voorbereid te zijn, en moet er financieel altijd een grote pot voor zijn in de begroting. Er gaan miljoenen euro's naar het buitenland, om daar te helpen. Dit geld dient u nu te gebruiken voor uw eigen land, meneer Rutte.

 

Om de economische crisis te helpen herstellen, is het jullie taak om mensen en bedrijven te helpen. Mede daar betalen wij belasting voor, al ons hele leven.

 

Het gaat hier nu om gezondheid en mensenlevens, en er bestaat niets belangrijkers dan dat.

Denk aan het volk, aan uw volk. Wij hoeven niet opgeofferd te worden alleen voor de economie! Als het straks echt te laat is, en er vele mensen overlijden of blijvend ziek worden, dan heeft Nederland een nog groter probleem hoor.

Zo ver mag het niet komen!

 

Wij zijn voor een lock down samen met alle andere landen, zodat we hier zo snel mogelijk samen uit komen. Hopelijk wordt deze petitie door zoveel mogelijk mensen getekend, en neemt u het volk eindelijk eens serieus.

 

Mvg

Joyce van Bijnen en Kelly Callemeijn

 

 

Petitie beëindigd

650 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Joyce van Bijnen

Stuur Een Email

Voor Andere Tijden, weg met de bezuiniging

86475 Handtekeningen

Kassa en Radar NIET in 'de uitverkoop'

125413 Handtekeningen

Behouden hondenlosloopgebied park Overvoorde

857 Handtekeningen

Tekenen Promoten