Corona nieuws: vertel het volledige verhaal

Vertel het gehele verhaal.

 

Lees verder onder de advertentie

Elk Journaal opent met het coronavirus en meldt hoeveel nieuwe dodelijke slachtoffers en patiënten erbij zijn gekomen. Dit nieuws wordt opgevolgd door de potentiele overbelasting van de Intensive Care.  Tot slot wordt nog een expert geraadpleegd die natuurlijk kritisch is over het Nederlands beleid. Het lijkt meer ramptoerisme dan nieuwsvoorziening!  Gelukkig is de weersvoorspelling wel positief.

 

Het lijkt alsof nieuws alleen nog maar nieuwswaarde heeft als het om ellende gaat. Er zijn toch ook mensen die inmiddels van de Intensive Care af zijn! Er zijn toch ook mensen die geen klachten meer hebben en genezen zijn.

 

Het kabinet heeft met hun experts een bepaalde koers bepaald en uitgezet. Elke keuze brengt risico’s met zich mee. Inzetten op gefaseerde lock downs dus ook. Net zo goed als Total-lock-down. Toch wordt alleen die expert gehoord die kritisch is. Je hoort en ziet ook alleen die polictus die zich kritisch uit over het kabinetsbeleid terwijl de overgrote politieke meerderheid het beleid ondersteunt. 

 

Waarom wordt niet gemeld dat mensen van de IC af zijn? Waarom wordt het percentage mensen dat geneest niet genoemd? Waarom wordt alleen die expert gehoord die kritiek heeft op het beleid terwijl er eveneens voldoende mensen zijn die het kabinetsbeleid vanuit hun expertise wel ondersteunen.  

 

Ik pleit voor: Vertel tijdens het Journaal het gehele verhaal.

Petitie beëindigd

46 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Mark Bette

Stuur Een Email

Tekenen Promoten