The New Earth aan tafel bij DWDD. Help me hierbij!

The New Earth aan tafel bij DWDD.

Help mij hierbij!

Lees verder onder de advertentie

 

The New Earth is rising. Het is tijd om een nieuw en positief perspectief op tafel te leggen in de Corona-crisis. Ons bewustzijn is aan het verschuiven, onze planeet komt weer op adem. Hoe ziet deze bewustzijnstransformatie eruit? Het antwoord heeft Eline in veel gedichten mogen opschrijven. In de nacht van 18 op 19 maart kwam daar een nieuwe boodschap bij: Our Heart is the Earth. Een boodschap die NU in deze crisis gehoord mag worden.

 

Quote: “When your consciousness is awakening or shifting, so is the world’s” – Eckhart Tolle.

 

In 2007 was Eckhart Tolle voor het eerst bij Oprah in de uitzending. Dit werd een interview waarin het nieuwe bewustzijn waar hij over schrijft, werd besproken. Oprah noemde dit een ‘wake-up call’ voor de gehele mensheid. Het is nu de tijd om dit onderwerp ook in Nederland op de Nationale TV te bespreken.

 

>>> Waarom bij DWDD? De wereld is letterlijk aan het doordraaien. In gekte en angst? In bewustzijnsniveau! We worden uitgenodigd ons aan te passen aan deze nieuwe trillingsfrequentie, en daarom is het gesprek hierover heel belangrijk. Want wat wordt er van ons verwacht?

 

>>>Een korte samenvatting van wat de Nieuwe Aarde behelst:

“Het is het ontstijgen van ons ego-bewustzijn, ons denken en handelen, wat niet alleen de sleutel vormt naar persoonlijk geluk, maar de sleutel is tot het beëindigen van conflicten en lijden over de hele wereld”.

(Uit: A New Earth – Eckhart Tolle).

 

ONZE OPDRACHT:

Het is tijd dat we met elkaar bewust worden van de werkelijke verandering die we met elkaar aan het maken zijn. Om dit te realiseren, is jullie hulp nodig!

Hoe? Eline verzamelt jullie handtekeningen in deze petitie om Matthijs van Nieuwkerk te laten zien hoe nodig het is dat deze boodschap met het grote publiek wordt gedeeld! Haar gedichten zullen een ripple-effect in gang zetten als aanjager voor een wereldwijde bewustzijnsverandering.

 

LEAVE YOUR SUPPORT HERE

Petitie beëindigd

223 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Eline

Stuur Een Email

D'Eli Poetry

Tekenen Promoten