Kickboksend NL willen 1,5 meter trainingen starten

Onderstaande petitie was in eerste instantie gericht op het kickboksen, maar inmiddels opgepakt door de andere vechtsporten als Karate, Taekwondo, Krav Maga en meer, vandaar dat wij als initiatiefnemers het kickboksen in de petitie hebben aangepast naar vechtsporten:

 

Lees verder onder de advertentie

Trainers/coaches en vechtsporters in Nederland respecteren de kabinetsmaatregelen als gevolg van het Corona COVID-19 virus. Het is bekend dat door deze maatregelen de vechtsporters alleen nog maar thuis kunnen trainen.

 

Echter missen de meeste beoefenaars, zowel op recreatief-, wedstrijd- als het topsportniveau (de profs) de begeleiding en coaching tijdens de thuistraining. Men smacht van ongeduld om weer gezamelijk met elkaar te kunnen en mogen trainen.

 

Wij begrijpen natuurlijk ook dat het een contactsport is en dat wij dus gefaseerd richting normalisering de 1,5 meter afstand moeten behouden.

 

Ons doel met deze petitie is dat wij als trainers een eerste stap naar gezamenlijke training willen bereiken door op minimaal 1,5 meter afstand trainingen te kunnen verzorgen in onze zalen. De zaal grootte bepaald dus ook de groepsgrootte.

 

Contactloze trainingen kunnen bestaan uit schaduwboksen, kata's, taeguek's, zaktraining en kracht en conditie oefeningen met lichaamsgewicht en een ieder met eigen materiaal als bandages en handschoenen.

 

Iedereen komt in trainingskleding naar de gym, met de 1,5 meter afstand, 1 voor 1 vanaf de ingang direct door naar de trainingzaal, daar heeft een ieder zijn/haar toegewezen mat, telkens houdt men aan alle zijden een mat er tussen (matten zijn in de regel 2x1 meter) zo bewaren we de afstand.

 

We nemen zelf onze eigen bidon gevuld met water mee, we douchen thuis, omdat zowel de kleedkamers als kantines gesloten blijven. Het gaat puur om de training in onze zalen.

 

Door dit initiatief landelijk met elkaar af te spreken zal elke deelnemende sportschool/gym/team zich aan deze voorschriften houden. Op deze wijze denken wij als Vechtsportend Nederland toch een groot deel van onze trainingen te kunnen aanbieden, die passen binnen de 1,5 meter samenleving (waar we waarschijnlijk naar toe groeien).

Petitie beëindigd

2898 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Reza de Groot

Stuur Een Email

Fight Team TMS

Verzoek tot ontbinding van het landsbestuur

1540 Handtekeningen

Kassa en Radar NIET in 'de uitverkoop'

124922 Handtekeningen

Voor Andere Tijden, weg met de bezuiniging

86443 Handtekeningen

Tekenen Promoten