Tweedeverblijvers Nieuwpoort verenigen zich

OM DE PETITIE TE TEKENEN : helemaal onderaan op smartphone of tablet of uiterst rechts op PC.

Tweedeverblijvers van Nieuwpoort hebben zich verenigd tegen het uitblijven van compensaties voor het niet naar Nieuwpoort kunnen gaan of het niet kunnen verhuren van hun investering tijdens de lockdown.

Lees verder onder de advertentie

 

De tweedeverblijverstaks in Nieuwpoort is bij de hoogste van heel België. (net geen 1000 euro per appartement). Met 11.600 tweedeverblijvers haalt Nieuwpoort een 12 miljoen (!!) aan tweedeverblijverstakst binnen.
Dat de stad werkt aan een plan voor de economische relance na de corona-lockdown is zeker goed. Dat daarbij geen enkele belangengroep wordt gecontacteerd (of toch minstens tweedeverblijvers als grootste Nieuwpoortse geldschieter wordt gepasseerd), is zeer betreurenswaardig.

 

Wij als verenigde tweedeverblijvers Nieuwpoort stellen aan het stadsbestuur een win-win voor waarbij wordt voorgesteld dat er per tweedeverblijf een voucher wordt gegeven twv 300 euro (in verhouding tot betaalde tweedeverblijfstaks en de gemiste populairste periode van het jaar) om te besteden bij de Nieuwpoortse middenstand en horeca.

Je kan ook lid worden van onze verenigde groep op Facebook : Nieuwpoort Tweedeverblijvers Groephttps://www.facebook.com/groups/1307182973004694/

Petitie beëindigd

615 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Nieuwpoort Tweedeverblijvers Groep

Stuur Een Email

Tekenen Promoten